Viss, kas Tev būtu jāzina par Dvīņu zīmē dzimušajiem

 

DVĪŅI DARBĀ

Rutīna darbā nogalina Dvīņu radošo plūsmu, ka rezultātā acīmredzami samazinās viņu fiziskā izturība, un tas arī pirmais depresijas sākuma rādītājs, lai gan depresija šīs zīmes pārstāvjiem ir ļoti īslaicīga parādība. Tā ātri atnāk un tikpat ātri pazūd. Viņi viennozīmīgi kļūst par profesionāļiem.

 

DVĪŅI MĪLESTĪBĀ

Vīrietis – Dvīnis nepārtraukti atrodas intelektuālā partnera meklējumos. Viņam ir ļoti svarīgi zināt, ka viņam paliek personīgā telpa savām interesēm, taču tajā pat laikā viņa interesēm ir jābūt arī daļai no viņa partneres interesēm. Parasti šie vīrieši precas vairāk kā vienu reizi. Viņi nav greizsirdīgi, jo par saviem spēkiem un iespējām ir pārliecināti. Viņu izvēle – gudra un skaista sieviete, uz kuru jebkādā dzīves situācijā var paļauties.

Sieviete – Dvīnis atrodas pastāvīgos laimes un brīnumu meklējumos. Šodien viņas izredzētais ir vislabākais un uzticamākais vīrietis pasaulē, bet jau rīt viņa kritizēs katru viņa soli. Mīlestībā šī sieviete pilnīgi noteikti nav “akla”. Viņa ļoti uzmanīgi izvērtē visus partnera trūkumus, taču nepārstāj viņu mīlēt. Šīm sievietēm patīk visa veida uzmanības apliecinājumi – pārsteigumi, dāvanas vai elementāras ziņas. Kā atbildi uz to Jūs saņemsiet uzmanības un mīlestības lavīnu, tikai atcerieties, ka jau rīt var parādīties otrais Dvīnis, un Jūs vairs nezināsiet, ko no šīs sievietes sagaidīt.

 

Lasi vēl: 3 iemesli, kāpēc attiecības starp sievieti-Vērsi un vīrieti-Dvīņiem neizdosies

DVĪŅI SEKSĀ

Vīrietim – Dvīnim patīk eksperimenti seksā un dažādas rotaļlietas no “pieaugušo” veikaliem. Viņam pilnīgi noteikti patīk skatīties uz savu partneri intīmās tuvības brīdi, tāpēc gaisa – tas ir obligāts instruments priekšspēles laikā. Viņš saka to, ko sieviete vēlas dzirdēt, un dara to, no kā citi vīrieši izvairās.

Sieviete – Dvīnis ir asprātīga sarunu biedre, tāpēc pat intīmas tuvības laikā viņa neapstājas, lai kaut uz mirkli paklusētu. Viņai nav vajadzīgi īpaši apstākļi, bet gan partnera enerģētika. Viņai nepatīk steigties, viņa mīl ilgu priekšspēli. Viņa jau no dabas ir ļoti zinātkāra, tāpēc vīriešiem viņas atvērtība visam jaunajam un neizpētītajam šķiet ļoti vilinoša. Šīs sievietes ar seksu nodarbojas daudz biežāk par citu zīmju pārstāvēm.

 

DVĪŅI DRAUDZĪBĀ

Dvīņi izvairās no “problemātiskiem” cilvēkiem, kuri izmanto viņu draudzību. Viņi mīl savu komforta zonu un diezgan reti tajā ielaiž jaunus cilvēkus. Viņiem ir ļoti daudz paziņu, taču ļoti maz īstu draugu. Ja Dvīnis tomēr kādu ir pielaidis sev ļoti tuvu, tad viņam pēc tam no šī cilvēka ir ļoti grūti šķirties.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru