Viss, kas Tev būtu jāzina par Vēža zīmē dzimušajiem

 

VĒŽI DARBĀ

Vēzis ir lielisks darbinieks, taču vadīt viņu vajag ļoti uzmanīgi, jo spiedienu šīs zīmes pārstāvji pilnīgi noteikti nemīl. Tikai motivācija var viņus stimulēt darbam. Darba procesa izpildē uz Vēzi noteikti var paļauties. Visus projektus viņš nodos laikā un bez nevienas kļūdiņas. Pats galvenais – nedrīkst viņam traucēt ar kritiku, padomiem un mājieniem, jo tas tikai un vienīgi šīs zīmes pārstāvi kaitina.

 

VĒŽI MĪLESTĪBĀ

Ja Jūsu izredzētais ir Vēzis, tad Jums ir jābūt gatavai būt otrajai sievietei viņa dzīvē, jo pirmā vienmēr būs viņa māte, kura arī ir viņa ideāls. Viņas vēlmes ir vīrieša – Vēža likums. Viņa ir ideāla saimniece, labākā mamma un vienkārši vislabākais cilvēks pasaulē. Starp viņiem pilnīgi noteikti ir īpaša saikne, tāpēc labāk būs, ja ar šī vīrieša māti atradīsiet kopīgu valodu. Pēc savas dabas Vēzis ir ļoti galants un romantisks. Viņš ir lielisks tēvs, jo cenšas saprast bērna vēlmes un sapņus. Ja viņš ir Jūs iemīlējis, tad šaubīties par viņa jūtām nav vērts – cilvēkiem un lietām viņš pieķeras uz ilgu laiku.

Sieviete – Vēzis ir ļoti maiga un pacietīga būtne. Viņa ir kā radīta mīlestībai. Asaras – tā viņai ir parasta parādība. Viņa ir uzticīga savam izredzētajam, periodiski greizsirdīga, taču vienmēr atceras pašu galveno – viņas mīļotais vienmēr atgriezīsies mājās. Viņai piemīt lieliska intuīcija, viņu ir ļoti grūti apmānīt, jo viņa ļoti reti kādu sev pielaiž klāt. Viņai ļoti svarīgs ir mīļotā vīrieša atbalsts, jo bez tā viņa noiet no sava ceļa un ieslīgst depresijā.

 

Lasi vēl: VĒZIS- mīlestība, attiecības, laulība; viegli ievainojami manipulatori!

 

VĒŽI SEKSĀ

Vīrieti – Vēzi pastāvīgi ir jāliela. Seksā viņš ir pacietīgs, bet agresīvs. Ļoti dīvains salikums, pie kā noteikti ir jāpierod. Viņš noteikti “nemetīsies” virsū savam upurim jau pirmajā randiņā. Gultā Vēzis mīl būt līderis, tāpēc atslābinieties un vienkārši baudiet procesu.

Sieviete – Vēzis attiecību sākumā ir ļoti kautrīga. Viņai ir nepieciešams ilgāks laiks, nekā citiem, lai atklātu sevi gultā, taču viņas mērķis viennozīmīgi ir galvu reibinošs orgasms, tāpēc viņa pakāpeniski tieksies uz savu mērķi. Intīmajā jomā šī sieviete pilnīgi noteikti nav egoistiska, taču, ja viņai nāksies izvēlēties, tad viņa izvēlēsies baudu sev.

 

VĒŽI DRAUDZĪBĀ

Vēži ir uzticami draugi. Parasti viņi ar kādu draudzējas jau no bērnības. Bieži vien Vēži daudzu gadu garumā dzīvo atmiņās par laimīgajiem pagātnes brīžiem, nedaudz zaudējot realitātes izjūtu. Šīs zīmes pārstāvji vienmēr uzklausīs grūtā brīdī, dodot kādu vērtīgu padomu un pat palīdzot materiāli, ja tas būs nepieciešams.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru