Viss, kas tev jāzina par sievieti – Skorpionu

Uzzini, ar ko īpašas ir Skorpiona zvaigznājā dzimušās sievietes!

Viņai nepatīk tikt kontrolētai

Viņa bez problēmām var nolikt pie vietas tos, kas ir iedomājušies, ka ir priekšnieki. Starp citu, viņa to dara visai prasmīgi un savu viedokli spēj pamatot ar labiem argumentiem.

Lasi arī: Sieviete – Svari; ar ko viņa ir tik īpaša?

Viņa vienmēr ir uzvarētāja

Ja tu domā, ka, izbeidzot attiecības ar Skorpionu sievieti, esi pataisījis viņu par zaudētāju, tad tu kļūdies! Šī sieviete arī bez vīrieša spēj parādīt sevi kā stipru un neatkarīgu sievieti! Zaudētājs ir tas, kurš viņu pats ir pametis.

Viņa ir noslēpumaina

Skorpions nudien nav kā atvērta grāmata, kuru var izlasīt katrs garāmgājējs. Atvērties spēj tikai retajam, turklāt, ar noslēpumiem nemēdz tāpat vien dalīties. Tāpat arī par saviem panākumiem apkārt neplātās, un, pat ja tā citiem liekas, tad, ziniet, ka to ir stipri vairāk.

Viņa nemēdz afišēt savas attiecības

Skorpionam šķiet muļķīgi likt attiecību statusu Facebook vai regulāri publicēt bildes ar savu otro pusīti. Viņa ir reāliste un saprot, ka ne visas attiecības var izdoties. Turklāt, laimīga spēj būt arī tad, ja visi par viņas attiecībām nezina. Patiesību sakot, tādā brīdī jūtās vēl labāk. Nav visiem tas jāzina.

Viņa ir ziņkārīga

Diemžēl, taču tā ir. Jo īpaši attiecībās, viņai IR jāzina, kur un ar ko dodas viņas mīļotais. Vienmēr taču pastāv iespēja, ka otrs var kaut ko noslēpt.

Izlasi arī: Kas tev būtu jāzina pirms attiecību veidošanas ar Skorpionu

Skorpions – sieviete veiks labāku izmeklēšanu nekā FIB

Īsta profilu “stalkotāja”, kas visai precīzi par cilvēku daudz ko var pateikt, vien aplūkojot viņa sociālos profilus. Ja viņai kāds ir iepaticies, tad variet būt droši – jūsu profils Facebook ir izpētīts līdz pēdējam sīkumam. Turklāt, viņas prot rakties arī dziļāk. Ja rodas aizdomas par partnera neuzticību, tad drīz vien var pienākt pie viņa ar pierādījumiem.

Neapšaubi viņas spēju pateikt taisnību!

Ja tev liekas, ka viņa pārāk daudz runā aiz muguras, tad, pirmkārt, tā noteikti ir taisnība un, otrkārt, viņa to iespējams to jau ir pateikusi konkrētajam cilvēkam acīs.

Laba humora izjūta

Joki mēdz būt rupji, perversi un sarkastiski, ne visiem saprotami vai iecienīti.

Lasi arī: Uzzini, kāpēc sieviete – Dvīņi ir tik neatvairāma un neparasta

Viņa ir godīga un tieša

Bez aplinkiem spēj pateikt to, ka esi pēdējais idiots, vai arī to, ka esi par sevi mazliet augstās domās. Necieš netaisību un negodīgi sadalītu darbu.

Viņa ir kaislīga

Šī noteikti ir neapšaubāma īpašība, taču par niansēm uzzina tikai tie, kuri viņu piesaista.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru