Viss, kas tev jāzina par Auna laulības dzīvi

Auns būs labs vīrs vai sieva, jo viņam piemīt aizrautība un kaisle. Viņš vienmēr radīs kompromisu attiecība pret savu ģimeni. Kā vecāki Auni spēs tikt galā ar saviem bērniem un pārlieku nesatrauksies, ja kādam no tiem neveiksies mācībās vai pārbaudes darbos. Ja bērni nespēs tik galā ar to, ko vecāki no viņa sagaida, Auns pārņems grožus savās rokās un palīdzēs, kā vien spēs. Tomēr jāņem vēra, ka Auns nav labi zināms savas pacietības dēļ… Visai iespējams, ka viņš var pateikt vai izdarīt lietas, kuras pēcāk nožēlos.

Visā visumā Auns laulības ietvaros ir gatavs kā dot, tā arī ņemt. Tas neliecina par vispārēju stabilitāti, jo šīs zodiaka zīmes pārstāvim iestājas brīži, kuros viņš ir gatavs tikai un vienīgi ņemt no sava partnera, neko nesniedzot pretī. Tomēr, kad Auns ir gatavs dot, viņš jūtas neadekvāti. Šajā brīdī viņš atkārtoti novērtēs esošo situāciju un prātos vai patiesi ir sniedzis savai otrajai pusītei visu, kas pienāktos. Tas galvenokārt notiek tādēļ, ka Aunā mājo milzīgas enerģijas rezerves.

Vēl kāds problēma, ko slēpj šī zīme ir egoisms. Viņš izdara savam mīļotajam cilvēkam pāri nemaz neapzinoties, kā rīkojies un, ka sāpinājis sev tuvāko cilvēku. Šī neapdomība un pārgalvība Aunam šķiet tik pat dabiska kā egoisms, kad viņa mīļotais cilvēks pēc neglaimojošo vārdu uztveršanas piedzīvos nepatīkamu jūtu uzplūdu, Auns būs par to pārsteigts. Aunam noteikti jāsniedz viņām tik ļoti nepieciešamā brīvība, kā arī jāļauj meklēt piedzīvojumus, tas ir lielisks veida, kā satuvināties ar šīs zodiaka zīmes pārstāvi.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru