Viss, kas tev jāzina par Mežāža laulības dzīvi

Viņi ir gatavi darīt visu iespējamo, lai apgādātu ģimeni un nodrošinātu to ar visu, kas nepieciešams, tāpat Mežāzis vēlas, lai arī viņa partneris zina savus pienākumus un ir apņēmīgs. Piemēram, sieviete-Mežāzis, kura ir māte neattieksies no darba un darīs visu iespējamo, lai sniegtu lielāku pienesumu ģimenes budžetam. Ja viss ir kārtībā, tad ģimene no tā tikai iegūs. Tomēr, jāņem vērā, ka šīs lietas neatgriezeniski iespaidos bērnus un laulību, lai iegūtu finanšu līdzekļus, nāksies kaut kādā mērā atstāt novārtā ģimenes emocionālās vajadzības. Mežāzim vajadzētu nonākt pie secinājuma, ka miers, enerģija un mīlestība ir svarīgāka par naudu.

Sieviete-Mežāzis visai bieži nav emocionāli apmierināta ar laulību dzīvi un ģimenes situāciju. Parasti viņa izdara izvēli un tādēļ ir gatava ģimenē uzņemties arī vadošo lomu. Tā viņai itin labi piestāv, tomēr visai bieži šai sievietei trūkst līdzjūtības, kas ir ļoti svarīga. Viņa ir tik prasīga, ka ne vienmēr viņas otrā pusīte spēj apmierināt visas Mežāža zīmē dzimušās sievietes vēlmes. Ja partneris nebūs sapratis visu, ko viņa vēlas saņemt, šī sieviete būs pārāk lepna, lai tieši par to viņu informētu, viņa drīzāk ieraksies darbos līdz ausīm, lai izvairītos no nepatīkama sarunu temata. Viņa dzīvo izolēta sevī.

Lasi vēl: Viss, kas tev jāzina par Strēlnieka laulības dzīvi

Emocionālā atsvešinātība liek sievietēm-Mežāžiem mesties pirmā valdzinošā svešinieka rokās, lai gūtu emocionālu piesātinājumu. Parasti šāda rīcība tiek tūliņ pat nožēlota. Citkārt tā kalpo kā patīkamas atmiņas, viņa taču nekad nepieprasītu šķiršanos no vīra. Tas viņai it nemaz nepiestāv. Šai sievietei laulībā nepieciešamas tikai trīs lietas: drošība, stabilitāte un nodrošināta dzīve, viņa nebūt nesatraucās par to, ka viņai varētu trūkt komunikācijas ar vīru. Viņa iemācās dzīvot un uzdzīvot arī bez viņa.

Mežāži ir lieliski vecāki, lai gan viņi nereti pieliek pārāk daudz pūliņu un vērtē bērnu sniegumu pēc saviem, visnotaļ augtajiem, standartiem. Bērni augs vidē, kurā tiks iedrošināti, tomēr Mežāzim jāpiesargās no nelāgu komentāru izteikšanas nevietā. Būtu daudz labāk, ja šajā zodiaka zīmē dzimušie vairāk iedrošinātu bērnus pašiem novērtēt savas spējas un izaugsmi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru