Viss, kas tev būtu jāzina par sievieti – Vērsi

Uzzini, ar ko tik īpašas ir Vērša zvaigznājā dzimušās sievietes!

Vērsis ir ar savu raksturu, neatkarīga, nosvērta un ļoti interesanta būtne.

Lasi arī: Lūk, kāpēc Vērši ir vislabākie mīlnieki

Viņa ir stipra

Ne tik ļoti fiziski, cik emocionāli, jo spēj izturēt dažādas emocionālas situācijas, savaldot sevi un neizplūstot histēriskās asarās. Turklāt, viņa ir labs plecs, uz kura paraudāt citiem, jo ļoti labi spēj nomierināt sev tuvos.

Viņa ir patiesa

Viņa neizliekas par to, kas nav. Viņa ir tāda, kāda viņa ir. Turklāt, ja mīl, tad mīl no visas sirds un, par cik šī zīme ir ar vismazākajām nosliecēm uz partnera krāpšanu, viņa ir ļoti uzticīga un mīloša.

Lasi arī: Viss, kas tev būtu jāzina par sievieti – Skorpionu

Viņai patīk stabilitāte

Svārstīšanās no viena lēmuma uz otru viņai nudien nav raksturīga. Kā zemes stihijas zīmei, viņai patīk praktiskums un stabilitāte. Sev blakus jāredz kāds, kas ar abām kājām ir uz zemes, nevis lidinās pa mākoņiem. Svarīga ir arī drošības un komforta sajūta attiecībās.

Viņa ir smieklīga

Vērsim ir laba humora izjūta, taču ne visi vienmēr spēj saprast viņas jokus. Patīk jokot par to, ko lasa, skatās, dzird.

Viņa ir gudra

Spējīga tikt galā ar dažādiem pienākumiem visai ātri, ātri izlemjot, kāds būtu ātrākais darba padarīšanas veids. Reizēm viņai traucē viņas slinkums, taču citādi viņa ir ļoti prātīga. Turklāt, spēj saprast, kad attiecības ir jābeidz, neatkarīgi no tā, cik ļoti viņa otru mīl. ( it īpaši krāpšanas gadījumos)

Lasi arī: Viss, kas tev būtu jāzina par sievieti – Aunu

Viņa ir ar savu raksturu

Neļaus sevi citiem apcelt vai pazemot, drīzāk pateiks kaut ko pretī, bet ja vajadzēs, tad ķersies arī pie citām metodēm.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru