Viss, kas tev jāzina par Ūdensvīra laulības dzīvi

Noskaidro, kāda ir Ūdensvīra laulības dzīve, kas viņam patīk un kas nepatīk, un cik daudz viņš ir gatavs atdot tam, lai tā izdotos! 

Ūdensvīrs ciena un godā laulību saiknes, vienīga problēma slēpjas tajā, ka viņam sākotnēji varētu rasties grūtības ar jaunās situācijas pieņemšanu un piemērošanos šādai dzīvei. Ūdensvīri nav greizsirdīgi, nedz arī īpašumnieciski attiecība pret savu otro pusīti. Viņi stingri atturas no jebkādas greizsirdības paušanas, tādu pašu attieksmi Ūdensvīrs sagaida arī no sava partnera, cerot, ka abpusēji tiks cienītas jūtas un vērtības, nevis tikai pieņemtas.

Lasi arī: Kurām zodiaka zīmēm laulība ir vissvarīgākā, bet kurām – ne tik ļoti?

Ūdensvīrs laulību ietvaros nespēj baudīt individuālo brīvību. Piemēram sievietei-Ūdensvīram kļūstot par māti, viņa izjūt grūtības pamest darbu un ieturēt pauzi karjeras izaugsmē, lai gādātu par bērnu, ja viņa tomēr to dara, tad jūt visā rūgtuma piegaršu. Viņa nepacietīgi gaidīs, līdz bērns sasniedz to vecumu, kad var iet bērnudārzā un tad darīs visu iespējamo, lai atgūtu iekavēto laiku karjeras veidošanā. Tas nebūt nav slikti, vecākiem ir jāizjūt pret bērnu atbildības sajūta. Tas neattiecas uz Ūdensvīra zīmē dzimušajiem vīriešiem, jo viņiem nenākas pielikt punktu savai karjerai, lai audzinātu bērnu. Vīrietis var sniegt ieguldījumu bērna audzināšanā, tajā paša laikā veiksmīgi turpinot karjeras attīstību.

Lasi vēl: Kādas attiecību iezīmes ir toksiskas katrai zodiaka zīmei

Ūdensvīra zīmē dzimušās sievietes ir intelektuālas un komunikablas filozofes, kuru visuma centrs ir ģimene. Šī sieviete visu dara tā, kā pati uzskata par nepieciešamu, īpaši tas attiecas uz bērnu audzināšanu. Bērni šādu mammu uzskatīs par uzticības personu, kurai var atklāt visas ikdienas rūpes un raizes. Viņi saņems atbalstu un palīdzību, kā garīgu, tā emocionālu. Pret bērniem Ūdensvīri ir ļoti atbildīgi un to audzināšanu šajā zīmē dzimušie uzskata par svarīgu uzdevumu. Viņi visiem dzīvē dotajiem uzdevumiem pieiet ar misijas apziņu.

Ūdensvīri noteikti ir vieni no labākajiem vecākiem, viņiem tas padodas bez mazākās piepūles, tāpat viņi visnotaļ viegli spēj rast kopīgu valodu ar bērniem un atrast tiem piemērotākās nodarbošanās vai aktivitāšu pulciņus. Ūdensvīra miteklis ir vieta, kur vienmēr tiek uzsāktas interesantas diskusijas. Vienīgais mīnuss ir tas, ka Ūdensvīra viedoklis reti kad mainās. Ūdensvīri neatpazīst paaudžu atšķirības un tādēļ bieži cenšas jaunākiem cilvēkiem uzspiest savu viedokli.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru