ZIVIS bērnībā – raksturs un audzināšana

Maza Zivtiņa ir tik ļoti mīļa, ka vecākiem negribēsies, lai aug liela. Šo cilvēku it kā apvij kāda burvība. Viņam ir izteikta izdoma, viņš dzīvo savā fantāziju pasaulē. Nereti bērnībā viņu apvaino melos, bet tā nebūt nav, jo viņš vienkārši izjūt visu, ko runā, tik dzīvi, it kā būtu patiešām pārdzīvojis.

Tāpat kā pieaugušai Zivij, arī mazajai ir spēcīgi izteikta intuīcija, pat gaišreģa spējas, viņš tikai neprot tās izmantot. Zivju bērni ir ļoti apdāvināti – artistiski un muzikāli. Jau laicīgi viņi būtu jāiesaista kādā pulciņā, lai viņu spējas attīstītos. Zivis ir ne tikai lieli sapņotāji, bet arī lieli individuālisti. Viņa audzināšana neprasa īpašas pūles, jo viņš ir paklausīgs un liekas raizes ne skolotājiem, ne vecākiem neradīs.

Lasi arī: Saderības horoskops: uzzini, vai esi astroloģiski saderīgs ar savu bērnu

Šajā zvaigznājā dzimušie ir laimīgi tad, kad visiem klājas labi, un ir spējīgi uztraukties par svešām bēdām. Viņi ir līdzjūtīgi. Raizes dažkārt rada tas, ka Zivis pārāk viegli ietekmējas un ātri var nonākt nelabvēlīgā ietekmē. Te nu darbs vecākiem – sekojiet, ar ko draudzējas jūsu bērni. Zivis pārāk nemīl disciplīnu, un viņām nevajag likt ilgi darīt vienmuļu darbu un stundām koncentrēties kādai lietai. Zivs bērna istabā vienmēr valdīs haoss, bet neuztraucieties, viņš pats tajā lieliski orientēsies. Arī pieaugušas, Zivis tomēr paliek uzticīgas vecākiem, meklē viņu mīlestību un atbalstu. Mīlestībā Zivtiņai lielu problēmu nebūs, jo šī emocionālā būtne visu uztvers kā rotaļu

Lasi arī: Horoskops: cik liels ir Tavs potenciāls uzaudzināt neciešamu bērnu

Jau no sākta gala vecākiem jāielāgo viens: bērnam ne tikai ir tieksme jaukt fantāzijas ar realitāti, viņš dzīvo savā mazajā noslēgtajā sapņu pasaulē. Šīs zodiaka zīmes pārstāvju būtība ir tāda, ka viņi neprot izlikt uz āru negatīvās reakcijas. Audzināšanas procesā vecākiem jāņem vērā arī tas, ka Zivtiņām ir nosliece uz jaunradi un mākslu, viņās praktiski nav godkārības, toties ir ļoti attīstīta intuīcija.

Avots:  “Kā lasīt savu horoskopu”, Lolita Pavāre

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru