ZIVIS- mīlestība, attiecības, laulība; bieži vien piedzīvo neatbildētu mīlestību!

Pēc dabas šīs zīme pārstāvji pilnīgi noteikti nav iekarotāji. Pat tad, ja viņi patiešām ir iemīlējušies, viņi necentīsies spert pirmo soli, bet, ja redzēs sev blakus sāncensi, atkāpsies pavisam un mocīsies neatbildētās mīlestības sāpēs, turklāt bieži vien tieši šīs zīmes pārstāvjiem arī sanāk iemīlēties bez jebkādas atbildes reakcijas, taču, lai cik dīvaini tas nebūtu, šī situācija nerada viņos bezspēcību, gluži otrādi – tas viss motivē Zivis realizēt savu radošo potenciālu, izliekot savas jūtas, piemēram, uz audekla gabala.

tumblr_lecqzmeec01qdbbywo1_500

Pret laulību šīs zīmes pārstāvji izturas visnotaļ nopietni, jo viņi to uzskata par diezgan atbildīgu soli. Dzīves partneri viņi parasti izvēlas tikai vienreiz un nodzīvo ar viņu kopā visu savu mūžu. Ģimenes veidošana – tas ir jauns līmenis viņu dzīvēs, tāpēc pacelties līdz šim līmenim Zivis vēlas tikai ar ļoti uzticamu personu.

 

Lasi vēl: Sieviete ZIVIS – erotiskā un mīlas saderība 10 baļļu sistēmā

 

Ģimenes dzīvē Zivis, kā likums, nemaz necenšas kļūt par līderēm. Viņas ir spējīgas izdarīt visu, lai viņu ģimenē valdītu savstarpēja sapratne un mīlestība, taču pieņemt atbildīgus lēmumus viņas ne vienmēr ir gatavas. Vislabāk viņām der spēcīga rakstura cilvēka, kas spēs viņas virzīt pareizajā virzienā, palīdzēt ar padomu un atbalstīt. Laulībā Zivis ir kā bērni – viņas prasīs pastiprinātu uzmanību un jutīsies aizskartas, ja neiegūs to, ko vēlas.

beach-wedding-couple-bride

Tad, kad ģimenē notiek kāds konflikts, šīs zodiaka zīmes pārstāvji ieņem aizsardzības pozīciju, jo viņi dod priekšroku strīdu risināšanai mierīgā ceļā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru