ZIVIS: mīlestības un saderības horoskops ar citām Zodiaka zīmēm

Zivis + Auns

Gan Zivis, gan Auns, spēj atstāt labu pirmo iespaidu un likt sevī iemīlēties teju no pirmā acu skatiena. Kad Auns cīnās par savu labklājību un domā par sevi, Zivis uztraucas par otru vairāk kā par sevi pašu. Zivīm nepieciešama uzmanība, kuru Auns nevar sniegt Zivju cerētajos daudzumos. Auns pēc dabas ir tāds cilvēks, kas iet un dara, bet Zivis bieži vien piemeklē dažādi slinkuma uzplūdi, tas Aunam nepatiks.

Zivis+ Vērsis

Zivis ir daudz sapņainākas par Vērsi, kurš cenšas būt reāls un objektīvs. Taču, Zivis daudz ko iemācīsies, piemēram, nedaudz nolaisties no iedomu mākoņiem un atgriezties realitātē, uz notiekošo raudzīties citādāk un neņemt visu tik ļoti pie sirds. Vērsim patiks Zivs maigā daba, viņi viens uz otru spēs paļauties. Viņi spēj saprasties teju no pusvārda, taču katram ir dažāda reakcija uz notikumiem.

Vērsis ir diezgan vienkāršs cilvēks, turpretim Zivs dabu izprast ir ļoti grūti, viņam tuvs ir filozofisks redzējums uz dzīvi, Vērim savā ziņā materiāls un praktisks.

Zivis+ Dvīņi

Maz ticams, ka šādas attiecības var izveidoties un būtu bezgala laimīgas, jo viņiem ir pārāk dažādi raksturi. Pat ja sākumā ir izteikta saprašanās, tad ar laiku pierādās pilnīgi pretējais. Zivis nejutīsies pietiekami mīlēti, viņiem trūks uzmanības, turpretī Dvīņiem liksies, ka dara visu, kas iespējams.  Dvīņiem ar laiku apniks Zivis, liksies, ka viņi ir garlaicīgi, tāpēc Zivīm ir nepieciešams Dvīņus kaut kā pārsteigt un attiecībās saglabāt interesi.

Zivis + Vēzis

Vēzis un Zivis ir ūdens zīmes, kurām ir izteikta emocionālā saderība. Tāpēc viņi spēj labi sastrādāties jebkurā situācijā. Katra zīme lepojas ar savu partneri, un tas laika gaitā palīdz stiprināt attiecības. Ņemot vērā to, ka gan Vēzis, gan arī Zivis ir visai intuitīvas zīmes, viņi bieži vien sapratīs ko otrs vēlas, pat nesakot ne vārda.

Vēzim varētu nepatikt tas, kā Zivis dala savu uzmanību – gan ģimenei, gan draugiem, esot mazliet sabiedriskāks. Toties Vēzis vēlēsies vairāk laika pavadīt mājās un divvientulībā.

Šī ir ļoti cieša savienība, kurā viens no otra mācās. Iespējama pilnīga saprašanās un laba sadzīve.

Zivis + Lauva

Zivis pēc dabas nav egoistiski cilvēki, ne tā kā Lauva, tomēr Lauva ir pietiekami dāsns, lai tas iepriecinātu Zivis.

Lauvai varētu nepatikt Zivju pārlieku emocionālā un jūtīgā daba, bieži vien viņš nabaga Zivitņu var aizskart, pašam neapzinoties.

Jūs katrs uz notiekošo raugāties pavisam citādāk, taču jūs viens no otra daudz arī spētu iemācīties. Lauva varētu izprast Zivju jūtīgumu un nebūt tik kritisks.

Zivis + Jaunava

Šai savienībai ir daudz šķēršļu, bet neizsakāmi kaislīga mīlestība. Viņiem būs jāatrod balanss starp jūtām, emocijām, garīgām vērtībām un loģisko domāšanu. Parasti, šī nav tā savienība, kas ir ilgstoša, jo viņi savā ziņā ir pārāk dažādi, taču, ja viņi pie tā strādās un mēģinās rast dažādus risinājumus, tad šī var izvērsties arī par laimīgu ģimenes dzīvi. Jaunavai būs jāsaprot, ka perfektu attiecību veidošana ar Zivīm, var neizskatīties tāda, kādu viņa bija cerējusi. Jums ir svarīgi nojaukt visas savas ilūzijas par ideālām attiecībām, lai nenāktos vilties.

Zivis + Svari

Šīm Zodiaka zīmēm vienojošais punkts ir planēta Venēra, taču, tās īpašības katrai no šīm zīmēm izpaužas pilnīgi dažādos virzienos. Var gadīties, ka Svari ar Zivīm nesaprotas tik labi, jo neciena viens otra vēlmes un vajadzības. Šajā savienībā ir nepieciešams ļoti ilgs laiks, lai kaut viens no partneriem sāktu atvērties , tomēr, par cik abas zīmes ir ļoti ieinteresētas, lai apmierinātu savu partneri un savā ziņā mēģinātu viņam izdabāt un pielāgoties, šī savienība nav pilnīgi izslēgta.

Zivīm ir nepieciešams stabils cilvēks, kas ir ļoti tiešs un konkrēts, nevis tāds kā Svari  – neizlēmīgs un domīgs. Kamēr Svari izlems, ka kaut ko tomēr grib, Zivis pa to laiku būs pārdomājušas jau piekto reizi.

Svari ir ļoti sabiedriski, tādas spēj būt arī Zivis, taču viņām ir vairāk nepieciešams laiks vientulībā.  Tomēr, neskatoties uz to, Zivis var veicināt Svaru pašizaugsmi.

Zivis + Skorpions

Viens no intuitīvākajiem pāriem ir Zivis un Skorpions. Šie divi pārstāvji spēj ielīst viens otra prātā un uzzināt informāciju tik precīzi, it kā viņi pasi to būtu izdomājuši. Viņu dzinulis neslēpjas tikai intelektā, viņi abi iz izsalkuši izzināt viens otra ķermeni un dvēseli, kā arī uzzināt, kas liek otram cilvēkam darboties.

Viņi vēlas uzzināt visu par otru cilvēku, jo vērtē savu otro pusīti ļoti augstu. Kaislība šī pāra starpā ir nevaldāma un viņi nebūt nebaidās no romantikas, lai arī cik pārmērīga tā būtu.

Skorpionam ir izteikta tumšā puse un jūtīgums, un tu meklē kādu, kas tev līdzinātos. Zivis arī ir ļoti jūtīgas un radošas. Jūs varētu viens otram rakstīt mīlestības vēstules, un jums kopā nekad nebūtu garlaicīgi.

Līdzīgi kā Zivis, arī Skorpions dzīvo saskaņā ar savu tumšo pusi. Jūs abi esat emocionāli, tāpēc attiecībās var būt daudz drāmas. Tev attiecības nemaz nevarētu būt citādākas, un neviens nesaprot Zivis tik labi kā Skorpions.

Zivis + Strēlnieks

Šīs ir attiecības starp diviem līdzīgiem cilvēkiem un tās parasti nav ilgstošas. Sākumā būs grūti izkļūt no platoniskās mīlestības zonas un izbaudīt arī fizisku tuvību. Kad viņi kļūst tuvāki, tad sākas mācīšanās process. Viņi ir sajūsmā viens par otru, un šķiet, ka attiecības nekad nesairs. Otrs cilvēks šķiet ideāls, bet attiecības tiek uztvertas kā  perfekta mīlestība, taču abu mainīgās dabas dēļ šai savienībai var nebūt ilgs mūžs. Šīs attiecības būs veiksmīgas tik ilgi, kamēr abi būs laimīgi un rūpēsies par tām.

Zivis + Mežāzis

Attiecības starp Mežāzi un Zivīm var būt iedvesmojošas. Ja tāds cilvēks kā Mežāzis var tikt ievilkts trakā, aizraujošā un neparedzamā mīlas stāstā, tad to spēj izdarīt tikai Zivis. Mežāzis, savukārt, var sniegt Zivīm stabilitāti, mieru un atpūtu no viņu biežajiem emociju izvirdumiem. Viņš var palīdzēt Zivīm būt praktiskākām un reālistiskām, tikmēr paši jūtoties priecīgi un optimistiski.

Tomēr grūtības var sagādāt atšķirīgais pasaules redzējums un uzskati par reliģiju. Lai to pārvarētu, labākais risinājums ir abiem pajautāt sev– vai viņu uzskatu sistēma tiešām darbojas un vai tā ir arī otram cilvēkam. Tad var iemācīties respektēt otra uzskatus.

Zivis+ Ūdensvīrs

Lai arī Ūdensvīri ir neatkarīgi, bet Zivīm ir vajadzīgs atbalsts, radošā domāšana un iztēle viņus satuvina. Zivis sākumā ir rezervētas, bet ar prieku runā par sev interesējošām tēmām, un Ūdensvīriem patīk uzturēt sarunu. Ūdensvīri ir spontāni, un Zivīm tas šķiet pievilcīgi.

Kā jau visām blakus esošām zodiaka zīmēm, Ūdensvīrs un Zivis ne vienmēr pilnībā saprot viens otra personības iezīmes. Tomēr Ūdensvīru pozitīvi ietekmē Neptūns, kas ir valdošā planēta Zivīm, tāpēc starp šīm zīmēm var izveidoties spēcīga saikne. Nav viegli izveidot pasakai līdzīgas attiecības, taču, atrodot emocionālo līdzsvaru un īsto pieeju otram cilvēkam, tas ir izdarāms.

Labi, ka Zivis vienmēr ir gatavas pārmaiņām, jo Ūdensvīrs labprāt tās arī sniegs. Viņiem var būt līdzīgas intereses, un ar kompromisa palīdzību var atrast daudzas kopīgas nodarbes.

Ūdensvīrs ir diezgan attāls un bezpersonisks, kamēr Zivis nevar sagaidīt, kad būs kopā ar kādu no sava iedomātā, pasakainā mīlas stāsta. Šīs attiecības Zivīm var būt nogurdinošas, ja tās pārāk daudz cenšas atrast atbildi uz savām sajūtām.

Zivis + Zivis

Šie cilvēki var būt vai nu pārāk tuvi vai pārāk atsvešināti, lai labi saprastos. Viņi varbūt dalās savos sapņos un, iespējams, daudzējādā ziņā iedvesmo viens otru, taču viņiem ir grūti runāt par ikdienā notiekošo. Katram ir savs priekšstats par to, kas otram būtu jāzina par viņu. Tas ir labi, jo, ja nebūtu tik stipras emocionālās saiknes, viņi, visticamāk, viens otru nemaz nesatiktu.

Zivīm kopā ir jautri, jo garlaicībai šajās attiecībās nav vietas. Zivis ļoti svarīgu nozīmi piešķir sajūtām, un tāpēc kopā pavadīs daudzus romantiskus vakarus un aizraujošas dienas. Protams, ja vien abas Zivis jebkad satiksies. Ja viens no viņiem ieradīsies sarunātajā laikā un vietā, tad otrs, iespējams, kaut kur apmaldīsies, nepareizi nogriezīsies vai aizies uz iepriekšējo satikšanās vietu. Kad viņi beidzot atrod viens otru, tad, iespējams, pagriežas pretējā virzienā, un to nemaz nepamana. Kopumā viņu attiecības ir atkarīgas no fiziskā kontakta, jo tad viņi sadosies rokās un viens otru vismaz nepazaudēs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru