Zivju raksturojums – pirmā, otrā un trešā dekāde

Noskaidro, kas vislabāk raksturo katras dekādes Zivis!

Ja jūs piedzimāt laikā no 20. februāra līdz 1. martam

Jums ir sapņaina un romantiska daba, turklāt jūs it visā un it visur spējat saskatīt skaistumu. Jūs pavisam vienkārši spējat nozust savā iedomu pasaulē, jo jums ir ļoti dzīva iztēle. Tā kā jums ir ļoti laba intuīcija, jūs veiksmīgi spējat sajust citu cilvēku garastāvokli, jūtas un emocijas. Taču, tā kā esat pārāk jūtīgi, jūs uzņemat citu cilvēku emocijas kā savējās, šādi pārdzīvojot par citiem. Labā ziņa ir tā, ka jūs tas īsti netraucē, jo labprāt steidzat citiem palīgā. Tādēļ, ja jūs varat uzņemties citu cilvēku sāpi, jūs labprāt to arī darīsiet. No jums sanāk fantastiski draugi, kas vienmēr sniegs atbalsta plecu pat tad, ja viņiem nepieciešams vien izraudāties vai kārtīgi izrunāties.

Ja jūs piedzimāt laikā no 2. līdz 11. martam

Jūs esat teju kā mediji, kas prot savienoties ar savu garīgo pasauli un intuīciju, lai virzītos dzīvē uz priekšu. Jums visveiksmīgāk ies darbos, kas saistīti ar empātiju un sapratni, piemēram, terapisti, konsultanti un mentori. Jūs citu cilvēku dēļ esat gatavi darīt teju jebko, bieži vien nodarot kaitējumu paši sev. Jūs automātiski noliekat citus cilvēkus un viņu vajadzības pirmajā vietā, pretī nemaz nesagaidot paldies vai izteiktas pateicības jūtas. Jūs esat no dabas devējs, tādēļ jums nepatīk no citiem ņemt. Tāpat jūs esat ļoti labsirdīgi un uzticīgi, parasti citos cilvēkos saskatāt tikai to pašu labāko. Jūs esat jutekliska būtne un dziļi izjūtat jebkādas emocijas. Šī iemesla dēļ jūs bieži mirkļa izjūtas vēlāk spējat izjust vēl dziļāk. Taču tas noved pie garastāvokļu maiņām, kuras var likt jums justies mazvērtīgi, samazinot pašvērtējumu. Arī citu cilvēku jūtas un emocijas jūs tiešā veidā ietekmē, jo jūs tās uzņemat uz sevi un ļaujat tām sevi ietekmēt.

Ja jūs piedzimāt laikā no 12. līdz 20. martam

Jūs esat ļoti jutekliski pret psihisko saikni ar cilvēku un ļoti daudz paļaujaties uz savu ituīciju. Dvēseliskajai daļai jūsu dzīvē ir ļoti nozīmīga loma. Jūsu prātā parasti virmo domas par patieso dzīves jēgu. Jūs esat ļoti dziļi domātāji un prātotāji, turklāt jūsu iztēle palīdz jums radīt patiešām fantastiskus rakstiskos darbus, pasakas, romānus. Jūs veltāt visu savu laiku, sirdi un dvēselim kam tādam, ko tiešām uzskatāt tā vērtu. Jums patīk eksperimentēt, tādēļ izmēģināsiet visu kaut vienu reizi. Vienmēr esat gatavi pielāgoties kam jaunam, pārveidot savu dzīves uztveri. Ja mums vajadzētu salīdzināt, tad jūs esat līdzīgi hameleonam, kas prot pielāgoties jebkurai dzīves situācijai. Tieši jūsu pielāgošanās spēju dēļ varat kļūt par lieliskiem aktieriem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru