Zodiaka zīmes attiecībās: Galvenais faktors, kas ietekmē tavas attiecības

Dvīņi

Dvīņi – tie ir burtiski divi cilvēki vienā. Tādiem cilvēkiem ir raksturīga divdabība. Viņi ir ļoti enerģiski un labi mīlnieki. Dvīņiem ļoti patīk dziļas, izjustas sarunas, viņi burtiski dzīvo tajās.  Viņi vienmēr kritīs uz nerviem, tomēr, ja jūs esat gatavi to pieciest, jūs gaida lielisks sekss. Bet labāk lieku reizi padomāt, pirms uzsākt attiecības ar Dvīņiem.

Vēzis

Vēži ir neticami mierīgi un jūtīgi cilvēki, kuriem ļoti patīk romantika un ilgstoša priekšspēle. Ja jūs meklējat spontanitāti un pārsteigumus, tad Vēzis nav jūsu partneris. Viņi nelauž sirdis, viņi ir gatavi jūs grūtā brīdī atbalstīt. Savstarpējās attiecības Vēžiem ir svarīgākas par seksu.

Lauva

Lauvām nepieciešama uzmanība un cieņa karaliskā garā. Viņiem patīk eksperimenti, patīk glaimi, lai cik komplimentus jūs Lauvai arī neizteiktu – viņiem vienalga ir par maz. Lauvām patīk interesanta laika pavadīšana, tāpēc ar viņiem nekad nebūs garlaicīgi, bet pieradināt Lauvas nav iespējams.

Lasi vēl: Lūk, kas tev jāzina, veidojot attiecības ar katras zodiaka zīmes vīrieti

Jaunava

Jaunavas ir briesmīgi piekasīgas un prasīgas, bet seksā ir gatavas darīt visu partnera labā. No jums prasīs tikpat daudz, cik dos Jaunavas. Jaunavas ir ļoti nesavtīgs, viņam bez problēmām var palūgt palīdzēt. Ideālais partneris jaunavai ir taisnīgs un stingrs cilvēks.

Svari

Svari ir vislīdzsvarotākā Zodiaka zīme. Viņi var izteikt sejā visu pat visbargāko kritiku, tikai, ja tā ir attaisnota. Viņi vienmēr apsver savu rīcību, bieži ir izklaidīgi. Svari ir uzmanīgi pret detaļām un prasībām, no kurām vienmēr sagaida rezultātu. Viņi novērtē labas manieres un laipnību. Viņi nemāk aplidot, tiesa viņi ir lieli romantiķi, un vēl ļoti neparedzami.

Skorpions

Skorpioni attiecībās ir diezgan sarežģīti. Viņi ir greizsirdīgi, aizdomīgi, viņiem patīk manipulēt. Reti, kurš iztur blakus Skorpionam, bet darbā viņi ir ļoti veiksmīgi.

Strēlnieks

Strēlnieki ir ļoti pievilcīgi un sabiedriski cilvēki. Viņi ir ļoti tieši, bet arī kritiski pret sevi. Strēlnieki ļoti rūpējas par sevi un par savu ārējo izskatu. Viņi ir ļoti ugunīgi un uzmanīgi attiecībā pret partneriem. Strēlnieki ir ļoti piesardzīgi ar komunikāciju. Izveidot attiecības Strēlniekam ir gluži kā uzcelt māju: daudz darba, bet rezultāts būs iespaidīgs.

Lasi vēl: 4 zodiaka zīmes, kurām attiecības ir ļoti svarīgas; tajās atdod sevi visu

Mežāzis

Mežāži attiecībās ir ļoti stabili un uzticīgi savai pasijai, viņi zina, ko grib. No viņiem nevajadzētu gaidīt negaidītus un neparedzamus pārsteigumus. Mežāži vienmēr iestājas par ilgstošām un stabilām attiecībām. Tiesa, bieži vien viņi iekrampējas attiecības, kuras sevi jau ir izsmēlušas. Bieži vien izšķirties ar Mežāžiem ir gandrīz neiespējami.

Ūdensvīrs

Šie ir dīvaini un radoši cilvēki, kuriem ir lieliska humora izjūta un fantāzija. Viņiem ļoti patīk nodarboties ar seksu nestandarta vietās. Ūdensvīri ir ļoti pašpietiekami, tāpēc jūsu attiecības vairāk līdzināsies draudzībai. Dzīvot ar viņu ir viegli, bet sekss ir pilns ar eksperimentiem.

Zivis

Tie ir ļoti jūtīgi un uzticīgi cilvēki. Zivis ir ļoti viegli sākt žēlot, nav izslēgts, ka jūs uzturēsiet attiecības ar Zivīm vien tāpēc, ka jums būs “žēl viņus pamest”. Zivis ir gatavas uz visu, lai darītu partneri laimīgu, tomēr viņiem patīk visu kontrolēt vai arī pamācīt. Ja jūs esat nolēmis šķirties no Zivīm, labāk nomainiet adresi un telefona numuru, jo viņi vēl ilgi jūs neliks mierā.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru