Zodiaka zīmes, ar kurām AUNAM ir vislabākā saderība

Ņemot vērā Auna enerģētisko un bezbailīgo nostāju pret dzīvi, tieši Auni ir visdinamiskākā no visām zodiaka zīmēm.

Taču, tā kā viņi reizēm mēdz būt ārkārtīgi ietiepīgi, būs cilvēki, kas ar to nespēs tikt galā. Vislabākā saderība Auniem ir ar cilvēkiem, kas spēj saprast viņu nepieciešamību pēc brīvības un kuru neizbrīna viņu neparedzamās rakstura iezīmes.

Tā kā šo zodiaka zīmi pārvalda Uguns stihija, šķiet, ka visdrošākā saderība viņiem ir ar šīs pašas stihijas pārstāvjiem, proti, Lauvu un Strēlnieku. Šīs pašas stihijas zodiaka zīmes spēj izveidot lielisku saderību, kas pārvērtīsies ļoti harmoniskās attiecībās.

Gan Lauva, gan Strēlnieks var būt lieliski saderīgs ar Aunu, jo viņiem ir tā pati kaisle, entuziasms un bezgala optimistiskais skats uz dzīvi – tāpat, kā Aunam. Taču pat šeit Strēlnieks būs mazliet labāks partneris Aunam par Lauvu. Tas tādēļ, ka Strēlnieks tik augstu vērtē pats savu brīvību, un viņiem ir daudz vieglāk saprast un pieņemt Auna vēlmi tādam būt.

Ar Auna ugunīgo dvēseli lieliski spēj saiet kopā arī Gaisa stihijas zīmes – Ūdensvīrs un Dvīņi. Daudzi uzskata, ka šāda uguns un gaisa kombinācija esot pati labākā. Saprotams, ka nav šaubu – pārsvarā vislabākā zodiakālā saderība ir ar tām zīmēm, kurām atrodas divas zodiaka zīmes starpā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru