Zodiaka zīmes, ar kurām MEŽĀZIM ir vislabākā saderība

Mežāzis, būdama visatbildīgākā zodiaka zīme no visām, var kļūt par lielisku saderību ikvienam, kas ciena uzticību un spēju paļauties uz partneri.

Lai gan viņi nav paša jautrākā zodiaka zīme, viņiem, kā jau tika minēts iepriekš, var visvairāk uzticēties. Vislabākajai saderībai Mežāžiem derēs kāds, kas arī ir tik pat piezemēts, kā viņi. Mežāžiem ir nepieciešams kāds, kas meklē ilgstošas un stabilas attiecības, nevis īslaicīgus un nenozīmīgus romānus.

Būdams Zemes stihijas pārstāvis, Mežāzis vislabāko saderību spēs rast ar pārējām divām Zemes stihijām – Vērsi un Jaunavu.

Gan Vērsis, gan Jaunava ir lieliska saderība Mežāzim, jo viņiem ir kopēja praktiskā daba, viņi ir ļoti atbildīgi un materiāli orientēti tipi. Taču šeit Jaunava laikam tomēr būs mazliet labāka saderība Mežāzim par Vērsi. Mežāzis un Jaunava ir vienlīdz uzticīgi un apzinīgi, viņiem ir daudz vieglāk sadzīvot vienam ar otra darbaholiķa dabu.

Starp citu, vēl laba saderība Mežāžiem ir Ūdens stihijas zīmes – Skorpions un Zivis. Šie abi palīdz Mežāzim attīstīt viņa juteklisko dabu. Daudzi uzskata, ka šāda veida Zemes un Ūdens stihiju saderība esot visideālākā. Nav jābrīnās, ka vislabākās saderības ir cilvēkiem, kuru dzimšanas datums ir ar divu zodiaka zīmju nobīdi vienā vai otrā virzienā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru