Zodiaka zīmes, ar kurām uguns stihijas pārstāvjiem nevajadzētu tikties

 

Ja tu esi Auns:

Tev nevajadzētu satikties ar Vēzi un Mežāzi
Auns ir piedzīvojumu meklētājs, viņš zina, kas viņam vajadzīgs un nebaidās to skaļi atzīt. Vēzis ir pilnīgs pretstats Aunam, viņš ir jūtīgs un viegli ievainojums. Vēzis Aunam ātri apniks, it īpaši biežo garastāvokļa maiņu dēļ. Lai abi paliktu kopē, nepieciešams neticams pievilkšanās spēks un pārdabiska pacietība vienam pret otru.
Mežāzim Auns šķiet tāds cilvēks, kas pārlieku lielā mērā mīl riskēt ar itin visu. Lai abi sadzīvotu, nāksies kārtīgi pacīnīties, tomēr, ja viss izdosies, jūs iemācīsieties, ka jūsu attiecības ir nesaraujamas.

Lasi vēl: Seksuālās saderības horoskops: Kura zodiaka zīme tev ir vispiemērotākā

Ja tu esi Lauva:

Tev nevajadzētu satikties ar citām Lauvām un Vērsi
Lauvas vēlas kontrolēt situāciju un būt tās noteicēji. Jūsu attiecībās gaidāms liels daudzums strīdīgu situāciju un konfliktu.
Kā Vērsis, tā arī Lauva, ja kaut ko ieņēmis galvā, tad no tā neatteiksies. Viņu argumenti ir ļoti spēcīgi. Abi tic, ka tikai un vienīgi viņu viedoklis ir pareizais.

Lasi arī: 5 zodiaka zīmes, kuras klausa sirdi, nevis prātu

Ja tu esi Strēlnieks:

Tev nevajadzētu satikties ar Jaunavu un Zivīm
Ar Jaunavu būs visai grūti uzturēt attiecības, jo arī viņa ir tik pat neatkarīga dvēsele. Turklāt, Jaunavai patīk daļu laika pavadīt vienai. Tas pats attiecas arī uz brīvību mīlošo Strēlnieku.
Ugunij ir grūti atrasties harmoniskās attiecībās ar ūdeni. Zivis ir ļoti romantiskas, bet Strēlnieks labprāt apslāpētu šīs zīmes pārlieku lielo sentimentalitāti, kas rada lieku spiedienu. Zivis nelāgi reaģēs uz pārlieku lielu atklātību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru