Zodiaka zīmes, ar kurām VĒRSIM ir vislabākā saderība

Tā kā Vērši ir ļoti nesteidzīga un bezrūpīga zodiaka zīme, viņiem ļoti labi sader ar lielāko daļu cilvēkiem – pat tiem, kas ir daudz citādāki nekā viņi paši.

Lai vai kā, visideālākā saderība Vēršiem ir ar tiem cilvēkiem, kuriem ir tik pat piezemēts skats uz dzīvi, kā arī tiem, kas vienkārši vēlas baudīt dzīvi. Zemes stihijas pārstāvja Vērša visideālākās saderības ir pārējās Zemes stihijas zīmes – Jaunava un Mežāzis.

Tā kā gan Jaunava, gan Mežāzis ir vienlīdz domājoši ar Vērsi (praktiski, uzmanīgi un materiāli orientēti), viņu saderība ir vislabākā. Taču pat šeit Mežāzis būs mazliet labāk saderīgs pāris ar Vērsi – labāks par saderību ar Jaunavu. Vēlme sasniegt pasaules virsotnes un nebeidzamā tieksme pēc materiālās labklājības ir kas tāds, ar ko gan Mežāzis, gan Vērsis ir jau piedzimuši.

Tāpat laba saderība ar Zemes stihijas pārstāvi – Vērsi – būs zīmes, kas palīdzēs viņam kļūt daudz maigākam – Ūdens stihijas pārstāvji Zivis un Vēzis. Daudzi uzskata, ka šāda Zemes un Ūdens stihiju savienība ir pati ideālākā. Nav jābrīnās, ka vislabākā saderība zodiaka zīmju starpā ir tieši tām zīmēm, kuru dzimšanas dienas atšķiras pēc divām zodiaka zīmēm.

Ja jūs meklējat sev otru pusīti, tad Vērsis būs tā zodiaka zīme, kas spēs līdzsvarot un izteikt jums komplimentus. Pašiem Vēršiem, ņemot vērā pilnīgi pretējos polus, ideāla savienība būs arī Skorpioni.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru