Zodiaka zīmes, ar kurām VĒZIM ir vislabākā saderība

Tā kā Vēzis ir viena no emocionāli vissarežģītākajām zodiaka zīmēm, daudziem cilvēkiem var rasties grūtības saprast un sadzīvot ar viņu vienmēr mainīgo garastāvokli.

Pēc iespējas labākai saderībai Vēzim vajag partneri, kas ir pietiekoši iejūtīgs un spēj izrādīt sapratni pret viņu nemitīgi svārstīgo garastāvokli, taču tajā pašā laikā gana spēcīgi un spētu pasargāt paši sevi no emocionālas iztukšošanās.

Ar Vēzi, kas ir Ūdens stihijas pārstāvis, vissaderīgākās zodiaka zīmes ir pārejās divas Ūdens stihijas pārvaldnieces – Skorpions un Zivis. Gan Skorpions, gan Zivis ir ļoti labi saderīgas ar Vēzi un viņa augsto jutekliskumu un emocionālo līmeni, kā arī viņiem ir ļoti līdzīgs skatījums uz dzīvi. Taču pat te Zivis ir mazliet labāka saderība Vēžiem nekā Skorpioni. Zivīm piemīt tās pašas emocionālās vājības kā Vēzim, tādēļ viņiem ir daudz vieglāk tikt galā un sadzīvot ar Vēža emocionālajām svārstībām un garastāvokļu maiņām, nekā tas būtu Skorpioniem ar viņu lielo gribasspēku un paškontroli.

Tāpat ar emocionālajiem, jutekliskajiem Vēžiem labs partneris var būt arī Vērsis un Jaunava. Daudzi uzskata, ka šāda Ūdens un Zemes stihiju kombinācija ir visideālākā, turklāt tā nav vienkārša sakritība, ka visideālākā saderība cilvēkiem ir ar tiem, kuriem dzimšanas diena ir divu mēnešu robežās no viņu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru