Zodiaka zīmes, ar kurām zemes stihijas pārstāvjiem nevajadzētu tikties

Ja tu esi Vērsis:

Tev nevajadzētu satikties ar Lauvu un Ūdensvīru

Kā Vērsis, tā Lauva, ja ieņem ko prātā, tad par visām varītēm pieturas pie sava viedokļa. Viņu pretargumenti vienmēr ir ļoti spēcīgi. Abi šo zīmju pārstāvji tic, ka viņu viedoklis ir vienīgais pareizais.

Mūsdienīgais Ūdensvīrs Vērša ikdienas rutīnu uzskatīs par neticami garlaicīgu. Turpretī Vērsis būs sajūsmā par Ūdensvīra unikalitāti. Tieši tādēļ šajās attiecībās radīsies daudz pārpratumu, Vērsim nāksies pastāvīgi censties turēties līdzi Ūdensvīra progresīvajiem plāniem.

Lasi arī: 5 zodiaka zīmes, kuras klausa sirdi, nevis prātu

Ja tu esi Jaunava:

Tev nevajadzētu satikties ar Dvīņiem un Strēlnieku

Gaisa un zemes stihijas zīmes diez ko labi kopā nesader. Dvīņus pārlieku apgrūtinās Jaunavas reālistiskā un kritiskā attieksme, bet Jaunavu pastāvīgi kaitinās Dvīņu vieglprātība.

Satiekoties ar Strēlnieku būs grūti uzturēt attiecības, jo jūs abi esat visnotaļ neatkarīgas personības. Jaunavai patīk daļu sava laika pavadīt vienai pašai, tas pats attiecas arī uz brīvību mīlošo Strēlnieku.

Lasi vēl: Seksuālās saderības horoskops: Kura zodiaka zīme tev ir vispiemērotākā

Ja tu esi Mežāzis:

Tev nevajadzētu satikties ar Svariem un Aunu

Mežāzis Svariem liksies pārlieku vēss un aizdomu pilns. Patiesība attiecību izdošanās atkarīga no abu zīmju spējas nonākt pie kopīga kompromisa, kas liks kā vienam, tā otram ko ziedot attiecību labā.

Mežāzim šķiet, ka Auns pārlieku ātrs un pieņem nepārdomātus lēmumus, riskējot ar visu, kas viņam pieder. Šajā gadījumā Mežāzis ir klusais spēks. Lai satiktu abiem nāksies krietni pacīnīties, bet ja tas izdosies, abi būs pāris uz mūžu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru