Zodiaka zīmes – detektīvi; lūk, kuras veiktu labāku izmeklēšanu par FIB

Katrā no mums slēpjas detektīva spējas. Kādam tās ir jāattīsta, bet kādam tās ir teju dabas dotas. 

Šīs zodiaka zīmes ir apveltītas ar labām analizēšanas un spriešanas spējām, tāpēc būtu spējīgi veikt dažādas izmeklēšanas.

SKORPIONS

Skorpioni pavisam noteikti nav stulbi, tomēr nereti spēju loģiski domāt nomāc viņa emocionālā daba. Lai vai kā, viņa vislabākās izmeklētāja spējas izpaužas tad, kad viņam kāds ir iepaticies. Ar sociālo tīklu palīdzību spēs atklāt vissīkāko informāciju, piemēram, viņa simpātijas vecāku darba vietas, brālēnu un māsīcu vārdus, noskaidrot, ar ko viņi nodarbojas….

Labāku izmeklēšanu par FIB veiks tad, kad viņam radīsies pamats aizdomām par partnera neuzticību. Būs spējīgs pielietot pat bezkaunīgas metodes – rakņāsies partnera interneta vēsturē, lasīs viņa ziņas…

Lasi arī: FIB veiktā pētījumā atklāts, kuru zodiaka zīmju pārstāvji ir visbīstamākie

JAUNAVA

Jaunavas zīmē dzimušie nenoliedzami ir apveltīti ar labām spriešanas un analizēšanas spējām. Bieži vien domā par visu, kas notiek apkārt un izdara par to attiecīgos secinājumus. Tāpat ir arī attiecībās. Ātri vien spēj saprast, kāds cilvēks ir patiesībā, tāpēc partneru ziņā ir ļoti izvēlīgs. Jebkurai situācijai meklēs problēmas sakni un radīs dažādus veidus tās atrisināšanai. Jaunavām ir īpaši labas spējas pieķert krāpniekus un meļus, turklāt Jaunava noteikti nav uz mutes kritusi – zinās, ko pateikt!

Lasi vēl: Iemīlēšanās šajās 3 zodiaka zīmēs var būt ļoti bīstama

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs ir viena no gudrākajām zīmēm visā zodiakā. Viņi jau no agras bērnības izceļas ar intelektu un prasmi ātri apgūt jaunas lietas. Jāatzīst, ka Ūdensvīrus ir visai grūti apmuļķot. Parasti veselais saprāts uzreiz sūta signālus, ka kaut kas nav kārtībā. Ja viņam par kaut ko ir aizdomas vai neskaidrība, tad ar to ātri vien ir spējīgs tikt skaidrībā. Ūdensvīrs nav tā zodiaka zīme, kas piedod melus, tāpēc bieži vien uzjautrinās, kad kādu izdodas tajos pieķert.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru