Zodiaka zīmes, kuras ļoti pieķeras savam mīļotajam cilvēkam

VĒRSIS

Vērsis ir tas cilvēks, kurš mīļoto labprāt pārsteigs. Vai nu tās būtu dāvanas vai citi mīlestības apliecinājumi, Vērši saviem partneriem mēdz ļoti pieķerties. Viņi ir uzticīgi, un būtu muļķīgi to apšaubīt. Neskatoties uz to, ka viņiem var būt zināmas problēmas ar mīlestības izpaušanu, un viņš visai ātri pie tām pierod, vari būt drošs, ka Vērsim tu nozīmē ļoti daudz.

SVARI

Svari nekad nemeklēs kašķi. Šie cilvēki tiecas pēc miera un harmonijas. Viņi vienmēr mēģinās partnerim palīdzēt grūtā brīdī. Svari ir gādīgi un mīloši cilvēki, reti sastopams maigums un dāsnums. Noteikti nelaid viņu prom! Viņš ir gatavs atdot visu tikai, lai otram būtu labi!

ZIVIS

Zivis ir ļoti pašaizliedzīgas būtnes, kurām primāras ir partnera vēlmes un vajadzības, tikai pēc to apmierināšanas viņš var iedomāties par savām. Zivis augstu vērtē ģimeni un draudzību, tāpēc arī attiecībās var gadīties tā, ka ir vienīgais, kas tās vēl ilgus gadus velk uz priekšu. Zivis ir vieni no retajiem, kas var turpināt attiecības arī tad, ja tajās nejūtas laimīgi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru