1.kursa student, piedalies Rozes svētkos un kļūsti par RTA Rozi vai Bruņinieku

3.septembrī plkst. 11.00 Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas (RTA) pagalmā (Atbrīvošanas alejā 115) notiks Zinību dienai veltīts pasākums, bet plkst. 12.00 notiks ikgadējie svētki 1. kursu studentiem – Rozes svētki, kuros no pirmkursnieku vidus tiks izvēlēta Roze un Bruņinieks.

Rozes svētkos 1.kursu studenti neformālā gaisotnē iepazīst cits citu, iesaistās dažādās aktivitātēs un, parādot savu radošumu, improvizēšanas spējas un talantus, iegūst arī vērtīgas balvas un godpilnus titulus.

Par savu dalību Rozes svētku pasākumā stāsta 2017./2018. studiju gada dalībnieki.

Elvita Kotāne, RTA Rozes titula ieguvēja: “Pirms nolēmu studēt RTA, par Rozes svētkiem jau biju dzirdējusi no draugiem un radiem, kuri stāstīja, cik interesants ir šis pasākums. Kad iestājos RTA, viņi mudināja arī mani piedalīties. Pieņēmu izaicinājumu un piedalījos!

Dalība Rozes svētkos 1.kursa studentus mudina būt drošākiem – jaunieši var iepazīstināt ar sevi un parādīt savas stiprās puses jau pirmajā jaunā studiju gada dienā, šī iegūtā pieredze var noderēt nākotnē. Rozes svētki ir viena aizraujoša un nezināmā pilna diena, jo intriga, kurš iegūs Rozes un Bruņinieka titulus, saglabājas līdz pat pasākuma beigām.

Šī diena man pavēra ceļu uz aktīvo un sabiedrisko RTA dzīvi. Piedaloties Rozes svētkos, ieguvu jaunus kontaktus un izveidoju ciešu sadarbību ar RTA darbiniekiem, kas man noder arī ārpusstudiju laikā. Rozes svētki ir viens no tradicionālajiem RTA pasākumiem, tāpēc iesaku piedalīties šajos svētkos un jau pirmajā studiju dienā kļūt par RTA tradīciju kopēju.”

Edgars Jermacāns, RTA Bruņinieka titula ieguvējs: “Ikvienam jaunietim, kurš uzsāk savas gaitas RTA, vajag izmantot iespēju piedalīties Rozes svētkos, jo vēlāk šādas iespējas vairs nebūs. Šis ir pirmais solis, lai labāk iepazītu akadēmiju, jo vieglākais veids, kā iepazīties ar kaut ko jaunu, ir, nevis vērojot to no malas, bet gan iesaistoties un darot.

Es piedalījos, guvu pieredzi un iepazinu akadēmiju vairāk, nekā vienkārši visu būtu vērojis no malas. Bet pats galvenais ir tas, ka jau pirmajās skolas dienās ieguvu daudz jaunu draugu un pierādīju sevi kā aktīvu jaunieti.”

Dajana Maklere, RTA Vice Rozes titula ieguvēja: “Rozes svētki ir ļoti interesants un aizraujošs pasākums, kurā ir iespēja satikt jaunus cilvēkus un piedalīties interesantās aktivitātēs. Šie svētki ir kā jauns dzīves posms.

Par dalību Rozes svētkos man ir pašas labākās atmiņas, ar prieku atceros pasākumu un varu teikt, ka iegūtais Vice Rozes tituls man nozīmē ļoti daudz.

Pirmkursniekiem iesaku piedalīties Rozes svētkos, jo tas ir fantastiski pozitīvs pasākums, lielisks sākums studentu dzīvei. Šis pasākums būs neaizmirstams, un jūs to vienmēr atcerēsieties ar prieku.”

Rolands Rubiķis, Skatītāju simpātijas balvas ieguvējs: “Piedalīšanās šajā pasākumā man deva daudz jaunu draugu un, protams, pozitīvu noskaņojumu gan pasākuma laikā, gan tā noslēgumā, jo saņēmu Skatītāju simpātiju balvu.

Rozes svētki ir brīnišķīgs pasākums, kas ikvienam 1.kursa studentam paver plašāk durvis RTA – jaunām iespējām un panākumiem.”

Arī šogad RTA 1. kursa studentiem ir iespēja piedalīties Rozes svētku konkursā, tādēļ vēl līdz 30. augustam vari pieteikties, rakstot uz e-pastu: [email protected] un pastāstot, kādu talantu vai hobiju prezentēsi pasākumā (varbūt dejo, dziedi, saceri dzejoļus, improvizē, fotografē u.tml.).

Uz tikšanos RTA Zinību dienā un Rozes svētkos!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru