10. decembra dienas horoskops – Apdomā labi!

Noskaidro, kas šodien sagaida katru zodiaka zīmi! Vai tas ir kas labs, vai slikts? Viss atkarīgs no zvaigžņu stāvokļa!

Esošais zvaigžņu stāvoklis daudz ko var pateikt par tavu šīs dienas situāciju. Noskaidro, kāda tev būs šī diena!

AUNS Visus plānus izdarīt neizdosies. Atradīsies pa vidu ļoti saspringtai situācijai, bet tava palīdzība nenoderēs. Centies ieturēt neitrālu pozīciju.

VĒRSIS Apdomā labi vairākas reizes to, ko gatavojies darīt. Viss vēl ir labojams, varbūt jauna taka nemaz vēl nav jāmin?

DVĪŅI Šodien varēsi priecāties pats par sevi – leposies ar saviem panākumiem. Kāds cilvēks tevi diezgan aizvainos – neļauj tam palikt nepamanītam.

VĒZIS Ieskriesies, bet nezināsi, ko ar to visu darīt pēc tam. Nestājies ceļā cilvēkiem, kuri tev jau sen bija jāaizmirst – tā būs vieglāk pašam.

Lasi arī: Piemērotākais partneris katrai zodiaka zīmei

LAUVA Tev nav jāpakļaujas citu iegribām, rīkojies pēc sava prāta. Tikai nešauj pār savu strīpu, nospraud pats savas robežas.

JAUNAVA Jaunāki cilvēki pie tevis meklēs padomu. Neignorē tos, kuriem esi vajadzīgs. Būs grūti tikt galā ar sliktajiem ieradumiem, bet censties ir vērts.

SVARI Šodien jebkādā veidā ir jāizvairās no strīdu situācijām. Tev šodien būs ļoti daudz enerģijas, tādēļ jāizvēlas kas tāds, kur to pilnībā vari izlikt.

SKORPIONS Apdomā labi, ko tu dari. Dažkārt neapdomība rezultējas daudz bēdīgākās sekās, nekā tu esi paredzējis – pie tā šodien kārtīgi jāpiedomā.

Lasi arī: Uzzini, kādas ir katras zodiaka zīmes problēmas attiecībās!

STRĒLNIEKS Pārstāj sevi šaustīt par to, kas ir noticis – mainīt tik un tā to nevar. Vairāk būs jāpastāv par savām vēlmēm, jāuzņemas atbildība.

MEŽĀZIS Būs patiesības, kuras grūti pieņemt, bet jāpieņem, jo mainīt neko nevar. Centies uz visu tik asi nereaģēt, lai arī emocijas būs sakāpinātas.

ŪDENSVĪRS Ļoti patīkamu emociju diena, enerģijas pieplūdums. Kavēšanās atmiņās, nostaļģija, patīkami cilvēki, sevis novērtēšana – tas ir tas, kas tevi šodien sagaida.

ZIVIS Negaidītas iepazīšanās ar cilvēkiem, kuri pamainīs tavu ikdienu. Ja ir piedāvājums pakāpties augstāk, bet tu baidies, tik un tā izmanto šo izdevību.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru