10 fakti, kas apstiprina to, cik SKORPIONS ir lielisks!

Kas interesants zvaigznēs teikts par Skorpionu?

1. Skorpions spēj būt pats jaukuma kalngals. Skorpionā, teju ikvienā, mīt neapslāpējams vecāku instinkts, tādēļ tas vēlas rūpēties un mīlēt, apmīļot un pasargāt.

2. Ignorēšanas spēļu spēlēšana uz Skorpionu nedarbojas, jo ja tu viņu centīsies vazāt aiz deguna, drīz vien tiksi atšūts.

3. Tu vienmēr turi acis vaļā un kājas cieši pie zemes noturot savas pozīcijas, it īpaši tas attiecas uz attiecībām ar mīļotajiem cilvēkiem un draugiem.

4.  No malas var šķist, ka viņiem viss sasodīti gludi izdodas, bet tikai paši Skorpioni zina, kā ir jāiespringst, lai panāktu kāroto.

5. Par saviem noslēpumiem stāsta reti kuram, tomēr bieži vien pat tuvākie nezina visu par viņu. Skorpionam ir grūti uzticēties citiem, jo viņš baidās, ka kāds viņam varētu likt vilties.

6. Nekad nepievil Skorpionu, citādi par to nāksies rūgti samaksāt! Sākumā viņš ieturēs distanci un tad pazudīs no tavas dzīves pavisam. Ar viņu joki ir mazi!

7. Pirmajā tikšanās reizē nemēdz būt īpaši runīgs. Viņš labāk klausās otrā un tad izdara secinājumus, vai maz vēlas satikties vēl reiz.

8. Skorpionu neinteresē vienas nakts sakari, viņš meklē ilgtermiņa attiecības un tās patiešām arī novērtē, jo zina, ka labus draugus un dzīvesbiedrus atrast ir ļoti grūti, bet pazaudēt – neizsakāmi viegli.

9. Viņš, atšķirībā no citiem, biežāk mācās no savām kļūdām. Pateicoties savām spēcīgajām emocijām, mēdz būt greizsirdīgs un privātīpašniecisks.

10. Skorpionam ātri vien mēdz apnikt cilvēki, jo nereti par viņiem ir daudz augstākās domās. Ņemot vērā faktu, ka Skorpionam ir izteikti laba fantāzija, viņš mēdz iztēloties otru par daudz labāku cilvēku, nekā viņš patiesībā ir.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru