10 iemesli, kādēļ iepazīties ar SVARIEM

10 interesanti fakti par Svaru zvaigznājā dzimušajiem!

1. Ikdienā runājam par Vēzi un Zivīm kā par emocionālākajām horoskopa zīmēm. Bet patiesībā – Svari ir, iespējams, paši emocionālākie. Tie nespēj pārdzīvot atraidījumu un vislabāk jūtas tad, kad zina, ir droši.

2. Ja tu esi zaudējis līdzsvaru zem kājām, tevi var būt visai grūti savaldīt. Tu spēj acumirklī no laimīga kļūt par saskābušu un īgnu.

3. Tu vienmēr liksi citiem saprast to, ka jebkurai situācijai ir divas puses, kā arī iemācīties to, ka arī šķietami neatrisināmām problēmām ir iespējams pozitīvs iznākums.

4. Kamēr brīvs, mēdz būt vieglprātīgs un dulls. Bet līdz ko atrod īsto cilvēku, mainās par 180 grādiem un attiecības uztver ļoti nopietni un atbildīgi!

5.  Svari nemēdz būt stūrgalvīgi, tāpēc izvēlas klusēt, kad kāds pasaka kaut ko neizsakāmi stulbu. Viņš zina, ka nav jēgas strīdēties ar tādiem cilvēkiem.

6. Svari nav tie cilvēki, kuri spēj mainīties no zila gaisa. Viņi mācās no savām kļūdām, pat ja tas prasa kāpšanu uz viena un tā paša grābekļa vairākkārt.

7. Svari nereti iekuļas nepatīkamās situācijās savas neizlēmības dēļ. Ne jau tāpēc, ka vispār nespētu izlemt, bet gan tāpēc, ka viņiem vienkārši nepieciešams daudz ilgāks laiks, lai izsvērtu visus plusus un mīnusus.

8. Var būt tik aizņemti, domājot par citu vēlmēm, ka aizmirst par savējām. Lēmumu pieņemšana prasa daudz laika, tāpēc tas var radīt liekas raizes un stresu.

9.  Iespējams, ka tu pārāk bieži uztraucies par to, ko domā tavi draugi. It īpaši, ja tas attiecas uz potenciālo partneru izvēli. Tu baidies, ka viņiem nepatiks tava simpātija. Atslābsti – galvenais, lai tev pašam patīk!

10. Svari necieš spēlītes un muļķošanos attiecībās. Ja tev patīk Svari, tad neizrādi interesi par citiem, bet gan par viņu! Citādi tiksi pārprasts un tavas izredzes izveidot attiecības ar viņu noslīdēs līdz nullei.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru