10. februārī dzimušie – kādi viņi ir?!

 

Autumn/winter portrait: young woman dressed in a warm woolen cardigan posing outside in a city park; Shutterstock ID 121849678; PO: aol; Job: production; Client: drone

 

Neskatoties uz to, ka cenšaties būt ļoti neatkarīgi, Jūs alkstat pēc komunikācijas un izjūtat gandarījumu, ja tiekat pienācīgi novērtēti. Jūs esat brīvību mīloši un neciešat nekādus ierobežojumus. Radoši, lieliski tiekat galā ar visām problēmām.

Lai gan esat viegli aizkaitināmi un stūrgalvīgi, Jūs esat spējīgi aizraut arī ar savu jūtīgumu, rūpēm un līdzjūtību. Aktīvi un pragmatiski savā pieejā, Jums ir augsti ideāli un ļoti spēcīga iztēle.

 

Lasi vēl: Tavs vīrietis – Ūdensvīrs: 5 laimīgas mīlestības noslēpumi

 

No 10 līdz 39 gadiem Jums pirmajā vietā ir emocijas. Šajā laika posmā Jūs mācāties pārvaldīt savas jūtas un cenšaties realizēt savus sapņus. Pēc 40 gadu vecuma Jums rodas nepieciešamība kļūt daudz pārliecinošākiem, aktīvākiem un mērķtiecīgākiem.

10. februārī dzimušie Ūdensvīri atšķiras ar savu lielo spēku un apņēmību. Jūs esat atbildīgi. Ļoti labi organizatori. Bieži vien ieņemat ļoti svarīgus amatus.

Jūs esat draudzīgi, Jums patīk komunicēt un sadarboties, it īpaši tad, ja jūtat, ka esat spējīgi ieguldīt kādā kopējā lietā. Jūs mīlat komfortu un esat spējīgi apstāties pie sasniegtā.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru