10 iemesli, kādēļ neiemīlēties Vērsī

Noskaidro, kādi varētu būt desmit iemesli, kādēļ tev nevajadzētu iemīlēties Vērša zvaigznājā dzimušajos!

Vērsis ir ļoti mīlošs, taču reizēm šīs izpausmes var pārtapt greizsirdībā un privātīpašnieciskumā.

Vērši ir ļoti spītīgi un stūrgalvīgi, tāpēc pierādīt pretējo viņam ir ļoti grūti. Reizēm liekas, ka Vērši apzināti rīkojas otrādi tam, ko viņam saka citi.

Viņi reti kad ieklausās citu cilvēku dotajos padomos, turklāt neklausa pavēlēm. Ja gribi, lai Vērsis rīkojas pēc tavas iegribas, tad… gribi tālāk, jo tas vienkārši nenotiks!

Vērsis ir ļoti savtīgs, un, ja viņam jāizvēlas starp savām un partnera interesēm, viņš var izvēlēties savas.

Kaut arī Vērsis ir ļoti uzticams, reizēm ir grūti uz viņu paļauties, jo arī Vērsim bieži vien var mainīties garastāvoklis. Vērsis ļoti ietekmējas no tā, kādas ir viņa attiecības ar tuvākajiem.

Vērsis necieš melus – pilnīgi nekādus. Ļoti iespējams, ka attiecībās vēlēsies dominēt un kontrolēt.

Vērsis ir ļoti prasīgs, un viņa prasības ar laiku tikai aug. Piemēram, gultas veļai vienmēr ir jābūt tīrai, tāpat arī mājoklim.

Problēmas attiecībās var rasties tad, kad ir jāatrisina kāds finansiāls jautājums. Vērsis nežēlos naudu labām lietām, tomēr necietīs redzēt, ja partneris to tērēs nevajadzīgajam.

Vērsim ir svarīgi, lai dažādu lēmumu pieņemšanā tiktu iesaistīts arī viņš. Tu nevari uzaicināt ciemos savus vecākus, nepabrīdinot Vērsi.

Viņš ir lielisks uzklausītājs, tomēr liela runāšana viņam nav raksturīga. Nereti sagādā grūtības apspriest ko tādu, kas viņu ir aizvainojis.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru