Dvīņa raksturojums – Pirmā, otrā un trešā dekāde

Katra zodiaka zīme var tikt iedalīta trīs mazākās grupās, kas zināmas kā dekādes.

Katra dekāde attiecas uz 10 grādiem jeb 10 dienām, kas piesaistāmi katrai zodiaka zīmei. Dekādes var apliecināt daudz detalizētāku katras zodiaka zīmes raksturojumu, personīgās un rakstura iezīmes, kā arī apstiprina to, cik dažādi ir atšķirīgās un pat vienās un tajās pašās zodiaka zīmēs dzimušie. Vērša rakstura īpašības var atšķirties, atkarībā no tā, kurā dekādē tie ir dzimuši.

Noskaidro dažādās atšķirības starp visu triju dekāžu Dvīņiem!

Ja jūs esat dzimuši starp 22. un 31. maiju

Jūs atrodaties nemitīgās nesaskaņās ar savu prātu un emocijām. Jūsu prāts jums saka vienu, bet sirds – pavisam ko citu. Šī iemesla dēļ jūs reti kad zināt, kam uzticēties. Taču visbiežāk tomēr vadāties pēc tā, ko jums saka saprāts. Jūs esat ārkārtīgi gudri un skaidri domājoši cilvēki. Jūsu runas iemaņas jums nāks par labu jebkurā karjeras jomā, tajā skaitā neskaitamās rakstnieku, skolotāju un savstarpējo komunikāciju amatos. Jūs esat ļoti veikli, jums piemīt labs humors. Tieši savas lieliskās humora izjūtas dēļ sabiedriskos pasākumos iegūstat daudz draugu. Taču jūs reti kad kļūstat tuvi ar šiem cilvēkiem, jo labāk izvēlaties ieturēt drošu distanci.

Ja esat dzimuši starp 1. un 11. jūniju

Jūsu dabīgā harizma palīdz jums sasniegt visu, ko vien dzīvē vēlaties. Tā kā jums ir viltīgs un koncentrēts prāts, spējat sasniegt lielus panākumus jebkurā dzīves jomā. Jums ir ļoti labas komunikācijas prasmes, kā arī ļoti radoša daba, jūs varat kļūt par ļoti veiksmīgiem rakstniekiem, aktieriem vai izklaides jomas darbiniekiem. Starp citu, jebkurš darbs, kas spēs apvienot jūsu šarmu un lieliskās komunikācijas prasmes, – būs vispiemērotākais tieši jums. Jūs šķietat pievilcīgi ļoti daudziem cilvēkiem, turklāt, paši būdami ļoti sabiedriski, vēlaties vienmēr atrasties cilvēkos. Jūs esat lielisks ballīšu rīkotājs, liekot cilvēkiem pat ballītē justies kā savējiem un mājās. Jums ļoti labi padodas darbs ar cilvēku grupām, bet nebaida arī strādāšana viens pret viens.

Ja jūs piedzimāt laikā starp 12. un 21. jūniju

Jūsu netradicionālais, taču spīdošais prāts ļauj nākt klajā dažām ļoti oriģinālām idejām un koncepcijām. Jūs esat jebkas cits, tikai ne kaut kas parasts un visiem labi ierasts. Starp citu, ja jūs paši tam noticēsiet, spēsiet nodzīvot ļoti neparastu dzīvi. Jūs esat dzimuši līderi, un jūsu dabiskā šarma dēļ cilvēki paši vēlēsies jums sekot. Jums ir ļoti pozitīvs skats uz dzīvi, tādēļ katru dienu pavadāt tā, it kā tas būtu viens liels piedzīvojums. Jums patīk jūsu brīvība un spēja nemitīgi izzināt kaut ko jaunu, būt aizraujošās situācijās. Jūs neviens nespēs nolikt pie vietas. Jūs esat ļoti elastīgi savā domu gājienā, tādēļ nemitīgi esat atvērti jaunām idejām. Taču bieži vien jūsu uzmanību novērš pārāk daudz visa kā, kas var vienlaicīgi kļūt par ļoti lielu traucēkli un noslogojumu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru