10. maija mīlestības horoskops – pozitīva diena!

Vēzis Kādam vienmēr ir jāpiekāpjas, šoreiz tas būsi tu. Iespējams, ka partneris no tevis gaida atvainošanos, tāpēc saņemies un izdari to!

Lauva Šodien citu acīs izskatīsies īpaši šarmanti. Daudzus piesaistīsi, pat nemaz necenšoties. Pozitīva diena jaunu cilvēku iepazīšanai. Ja esi attiecībās – tad arī partneris tev šodien nespēs pretoties!

Lasi vēl: 10. maija dienas horoskops

Jaunava Mēģini izvairīties no strīdiem ar mīļoto cilvēku. Neuzspied partnerim savu taisnību – gan jau viņš pats zinās, kas viņam nāks par labu.

Svari Nesaskati problēmas tur, kur to nemaz nav! Labāk būs, ja skatīsies uz visu situāciju kopumā, nevis pievērsīsies detaļām!

Skorpions Satiksi kādu vecu paziņu laimīgas sagadīšanās rezultātā. Iespējams, ka vakara pusē saņemsi no viņa ziņu – neesi lepns!

Lasi vēl: Mīlestības horoskops maijam; kas tevi šomēnes sagaida?

Strēlnieks Lai attiecībām piešķiltu dzirksteli, ierosini darīt kaut ko jaunu un nebijušu. Ja būs nepieciešams, spēsi partneri rīkoties tev par labu.

Mežāzis Šodien ar partneri apspriedīsiet nākotni un izvērtēsiet, kuras idejas ir īstenošanas vērtas, bet kuras pagaidām ir pārāk nereālas.

Ūdensvīrs Ja cilvēks, ar kuru tu satiecies, mēģina tev kaut ko uzspiest, tad atceries, ka tu nevienam nepiederi! Dari to, ko tu pats vēlies darīt.

Zivis Lietas, kas skar tavu privāto dzīvi, prātīgāk būs paturēt pie sevis, jo īpaši, ja tas ir kas tāds, kas saistīts ar tavu mīļoto cilvēku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru