Noskaidro, kā katra zodiaka zīme izvēlas savus potenciālos partnerus

Noskaidro, cik kautrīga ir katra zodiaka zīme. Kura zīme parasti uzņemas iniciatīvu, bet, kura ne? 

Katram ir kas tāds, kas viņu piesaista un kas tāds, kas atraida. Kā ir ar tevi, atbilstoši horoskopam?

AUNS

Ja Auni kaut ko vēlas, tad to arī dabū. Viņiem piemīt sacensību gars, un bieži vien viņi nesteidzas spert pirmo soli un neatklāj savus nodomus.

VĒRSIS

Viņi nereti ir pārāk kautrīgi, lai uzņemtos iniciatīvu, tomēr, ja viņiem kāds ļoti patīk, Vērši dara visu, lai izrādītu savas simpātijas pret otru. Vislabāk ir tad, kad otrs cilvēks viņam “panāk pretī”, tad Vērsis jūtas drošāk. Partnerus izvēlās rūpīgi, jo ir izvēlīgs, arī ārējais izskats Vērsim ir ļoti būtisks.

DVĪŅI

Lai iegūtu to, ko vēlas, Dvīņi vienmēr liek lietā savu šarmu un asprātību. Viņi labāk izvēlas nevis žestus, bet vārdus. Vārdi ir viņu lielākā priekšrocība, un viņi to zina. Lai spertu pirmo soli, viņi sagaida izdevību ar tevi parunāt un pavadīt kopā pēc iespējas vairāk laika, un beigās viņi atrod piemērotu brīdi, lai tevi uzaicinātu uz randiņu, turklāt viselegantākajā un asprātīgākajā veidā.

VĒZIS

Vēži nemēdz meklēt cilvēkus īstermiņa attiecībām, un otrās pusītes atrašana viņiem nudien sagādā lielas problēmas. Viņi nemēdz steigties, tāpēc gaidīt var diezgan ilgi, līdz saprot, ka šīs simpātijas ir abpusējas. Vēži sevi nereti ierobežo ar ļoti šauru patieso draugu loku, kaut arī viņiem var būt ļoti daudz paziņu, par savām dziļākajām jūtām dalās ar reti kuru. Parasti uzreiz nemēdz uzticēties otram cilvēkam, viņam ir nepieciešams ilgs laiks, lai pie otra pierastu.

Lasi arī: HOROSKOPS: Lūk, kā tu pats bojā sev dzīvi!

LAUVA

Nereti mēdz pievilināt savu izraudzīto upuri ar dažādām dāvanām un pārsteigumiem, jo Lauvas pēc dabas ir visai dāsni cilvēki. Turklāt, šajā zīmē dzimušajiem ir ļoti svarīgi saņemt atbildē ne tikai vienkāršu “paldies”, bet arī sajūsmas pilnas skatienu un varbūt pat arī spiedzienu.

JAUNAVA

Ir ļoti grūti atrast kādu, kas atbilstu Jaunavas kritērijiem.  Svarīgi ir saprast, ka šīs Zodiaka zīmes cilvēki parasti ir pārāk aizņemti, lai domātu, kā uzsākt attiecības. Parasti iemīlas tad, kas vismazāk to vēlas vai gaida. Partnerus izvēlas ļoti apdomīgi, viņiem ir augsti standarti, tāpēc attiecības uzsāk tikai ar tiem, kas ir viņu cienīgi. Šie cilvēki ir praktiskas dabas, tāpēc parasti netērē laiku romantikai. Arī saldajā iemīlēšanās periodā Jaunavas turpina analizēt, kas nozīmē to, ka viņa partnerim ir jāiziet cauri veselam sarakstam ar svarīgiem kritērijiem.

SVARI

Svari ļoti augstu vērtē skaistumu, tāpēc šis nu pilnīgi noteikti ir tas gadījums, kad cilvēks,  mīl ar acīm. Viņi paši ārēji ir ļoti harizmātiski un patīkami cilvēki, tomēr ātri vien top skaidrs, ka viņiem ir visai sarežģīta personība. Svari cenšas dabū to, ko vēlas, un parasti pie tā arī tiek. Tomēr, ja netiek, ir visai grūti ar to samierināties. Ja Svarus kāds ir ieinteresējis, tad viņš nepadosies un cīnīsies līdz pēdējam, lai iekarotu otra cilvēka uzmanību un sirdi. Tad, kad Svari iemīlas, viņi pilnībā mainās – mainās viņu sarunu tēmas, ārējais izskats, skatiens un kustība, tāpēc iemīlējušos Svarus ir diezgan viegli atpazīt – viņi nemitīgi runā par savu otro pusīti, viņu acis burtiski mirdz, un viņi kļūst daudz aktīvāki.

SKORPIONS

Skorpioni parasti visnotaļ negribīgi atzīstas tajā, ka tu viņam patīc. Tomēr, viņi to parādīs vienā konkrētā veidā: izbrīvējot un veltot tev laiku. Skorpioniem nav īpaši iecietīgi pret citiem, tādēļ, ja Skorpions izbrīvē savu laiku, lai tiktos ar tevi – it īpaši, ja viņš tevi smīdina un ķircina – tu viņam patīc. Vai arī ir otrs variants – viņam no tevis kaut kas nepieciešams. Ir neiespējami noteikt, kurš no abiem gadījumiem tas ir. Galu galā, Skorpioni it bēdīgi slaveni ar savu neizdibināmību un noslēpumainību. Tomēr, ja būsi gana vērīgs, pamanīsi, ka Skorpions izstaro īpašu enerģiju, kas projicējas cilvēkos.

Lasi vēl: 3 zodiaka zīmes, kuras attiecību dēļ gatavas atdot ļoti daudz

STRĒLNIEKS

Jāteic, ka Strēlnieki bieži vien uzsākt attiecības, pat īsti neaizmirsuši par savām iepriekšējām mīlestībām, tāpēc jau uzreiz varat rēķināties, ka jūs neesat vienīgais, kas viņu interesē. Strēlniekam ir grūti atrast kādu, kurš var iet vienā ritmā ar viņu, kas nereti ir arī iemesls tam, kāpēc ļoti daudzi šīs zīmes pārstāvji uz diezgan ilgu laiku paliek vieni. Tomēr viņi mīl dažādas izklaides, tāpēc randiņi ar viņu nav tipiski. Strēlnieks mīl iepriecināt citus ar dāvanām.

MEŽĀZIS

Mežāžus piesaista inteliģenti un pašpārliecināti cilvēki, kas nebaidās no grūtībām. Mežāžiem ir ļoti grūti spert pirmo soli iepazīšanās virzienā, jo viņi neciena citus cilvēkus un uzskata, ka viņi nav viņu uzmanības vērti, vismaz līdz tam brīdim, kamēr šie cilvēki nepierādīs pretē

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri sava partnera meklējumos bieži vien vadās pēc savām emocijām un ideālā tēla, ko paši priekš sevis ir izdomājuši. Rezultātā tas viss bieži vien noved pie vilšanās vai pat salauztas sirds. Ūdensvīriem ir svarīgi, lai viņiem blakus būtu ne tikai mīļotais cilvēks, kurš viņus saista seksuāli, bet arī patiess un uzticams draugs. Bieži vien par partneri izvēlas kādu, kurš ir domubiedrs, nevis vienkāršs iekāres objekts.  Lai iekarota otra cilvēka uzmanību, ir gatavs parādīt visus savus labākos talantus un pamatīgi pasvīst, lai izskatītos labi.

ZIVIS

Zivis parasti ir introvertas, kas nozīmē to, ka viņām ir visai grūti iepazīties ar jauniem cilvēkiem, un spert pirmo soli, lai iepazītos. Sākumā viņi var šķist samērā kautrīgi, taču, kad viņi pierod pie otra, tad pamazām arī sāk atvērties un parādīt savu patieso dabu. Šie cilvēki ir romantiski, cenšoties otru patīkami pārsteigt.  Pēc dabas šīs zīme pārstāvji pilnīgi noteikti nav iekarotāji. Nereti ir situācijas, kur, apzinoties savus konkurentus mīlestībā, viņš izvēlas atkāpties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru