10 neparasti fakti par Zivs zīmē dzimušajiem

1. fakts

Gan emocionālā plānā, gan enerģijas ziņā Zivis ir visnestabilākie cilvēki, jo viņus ir ļoti viegli sarūgtināt, apvainot, izvest no pacietības un arī iepriecināt. Viņus var padarīt laimīgus tāds sīkums kā bezmaksas brauciens autobusā, bet apmācies laiks viņus var sarūgtināt. Īsāk sakot, lietas, kas parastajiem cilvēkiem nešķiet tik būtiskas, Zivīm šķiet ļoti svarīgas.

2. fakts

Zivis – tā ir zodiaka zīme “narkomāns”. Šīs zīmes pārstāvjiem ir ļoti daudz netikumu un vājās puses. Vairums narkomāni, alkohola atkarīgie un smēķētāji ir dzimuši tieši Zivs zīmē. Viņi uz to tiecas kaut kādu nezināmu iemeslu vadīti, rezultātā iegūstot veselības problēmas, ar kurām viņi tomēr spēj tikt galā.

3. fakts

Zivis pastāvīgi atliek visu uz vēlāku laiku vai arī dara visu un uzreiz, lai atbrīvotu sevi no mokām. Viņi nepārtraukti atrodas izvēles priekšā. Protams, Jums var likties, kā tā ir ar visiem, taču visa būtība slēpjas tajā, ka Zivis ir slinkas un ļoti baidās no problēmām. Tās viņām vienkārši nav vajadzīgas, tāpēc viņas nepārtraukti atrodas dilemmas priekšā.

4. fakts

Zivis nevienam nepalīdz, viņas vienkārši jūt līdzi. Pastāstīsi viņām, cik Tava dzīve ir smaga un apstākļi briesmīgi, bet viņas tikai paskatīsies, padomās u teiks – jā, jūtu Tev līdzi! Tā ir vienmēr, viņas pat nav spējīgas dot kādu vērtīgu padomu, lai gan reizēm viņas spēj izdomāt kādu izcilu ideju, taču tas nav ne egoisms, ne muļķība. Arī savas problēmas viņas risina tieši tāpat – žēlojot sevi, bet dažreiz atrodot tādu risinājumu, ka visi pārējie ir vienkārši šokā, taču Zivis noteikti ir spējīgas Jūs saprast, ko gan nevarētu teikt par pašām Zivīm – sevi saprast viņas nav spējīgas.

5. fakts

Solījumi, lai cik tas skarbi neizklausītos, Zivīm neko nenozīmē. Viņas apsola, bet pēc tam atkāpjas un slēpjas, taču tam nav nekāda sakara ar ļaunumu vai skopumu, Jūs vienkārši nekad viņām nepaskaidrojat, ka solījumi ir arī jāpilda. Viņas to nesaprot, jo tāda vienkārši ir viņu daba.

6. fakts

Ja Jūs šīs zīmes pārstāvjiem pajautāsiet, ko viņi dara ceturtdien vai pēc trim nedēļām, viņi Jums to noteikti pateiks. Protams, tas ne gluži ir tā, taču viņi patiešām ir ļoti aizņemti. Neviens tā īsti nekad nezina – viņi kādu apzināti ignorē vai tiešam gatavojas iekarot Visumu.

7. fakts

Visumu iekaroja?! Labi, tagad tajā var ieviest pilnīgu nekārtību un haosu! Zivis par īstu murgu var pārvērst jebkuru māju, dzīvokli vai istabu, bet no otras puses – viņas prot arī uzkopt, ja vien viņām “sadod pa kaklu” un uzkliedz!

8. fakts

Zivis dzīvo fantāzijās. Viņas zīmē sev skaistu pasauli, kurā viss ir ideāli, kas ir rezultāts tam, kāpēc viņas tik ļoti bieži ir neapmierinātas ar dzīvi. Viņu ideālā pasaule ir ļoti tālu no reālās pasaules, bet romantikas un skaistuma cienītājiem to ir ļoti grūti pārdzīvot.

9. fakts

Šie cilvēki prot jokot. Nu vismaz 50 uz 50. Šeit ir pilnīgs kontrasts. Kāds ir pilnīgi nespējīgs jokot, taču smejas tā, ka inficē ar smiekliem ikvienu, kas ir apkārt, taču ir arī tādas Zivis, kurām atliek vien pateikt vienu vārdu, un visi apkārtējie aiz smiekliem vārtīsies uz grīdas. Viņas joko ar intonāciju, skaņām un savu asprātību.

10. fakts

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir tie, kurus visbiežāk piemeklē domas par pašnāvību, taču līdz galam viņi tās nenoved. Viņiem ir bail, tāpēc gandrīz 100% gadījumu tās ir tikai iedomas. Nevis tāpēc, ka viņi pārāk stipri mīlētu dzīvi, bet gan tāpēc, ka nāve vienkārši nav izeja, toties pēc tam gan viņi visiem stāstīs, ka bija gatavi nolekt no otrā stāva balkona, taču kaut kas viņus apturēja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru