11. augusta dienas horoskops – nemeklē kašķi!

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Nevajag atraidīt cilvēkus, kuri tikai cenšas tev palīdzēt. Piedzīvosi īsu atklāsmes mirkli, kas liks rīkoties mazliet neapdomīgi, tomēr rezultāts nebūs zemē metams.

VĒRSIS Nevarēsi izlemt starp diviem labiem variantiem. Šodien noteikti nedrīksti strīdēties, jo tas nenovedīs pie labām beigām – un arī ne tādām kā parasti.

DVĪŅI Būs jāpavada laiks ar kādu cilvēku, kurš savā klātbūtnē neļauj justies ērti. Vairākas reizes apdomā, ko saki, citādāk vari izpļāpāties pārāk daudz.

VĒZIS Šodien uzspīdēs veiksme, kas būs jāmāk izmantot. Nevarēsi saprast, kā lai īsti rīkojas, bet viss nav tik sarežģīti, kā tu esi uzbūris savā galvā. Atliek tikai iet uz priekšu!

LAUVA Nedomādams vari mesties jaunajos piedzīvojumos – nekas sliktāks no tā nesanāks. Izaicinājumi ir tavs šodienas “es”, un tev tas ir jāliek lietā.

JAUNAVA Apdomīga rīcība tev šodien šķitīs garlaicīga, gribēsies izkāpt no komforta zonas un izdarīt lietas, kas jau sen ir perinājušas viltīgus plānus tavā galvā.

SVARI Pārāk daudz neaizraujies ar cilvēku čakarēšanu, jo viss atspēlēsies pret tevi pašu. Būs mazi uztraukumi par savu ģimeni, bet sākumā jānoskaidro visi fakti, pirms cel paniku.

SKORPIONS Nedomā, vai tas ir labi vai nē – vienkārši rīkojies tā, kā tev šodien liek sirds. Pārāk muļķīgus lēmumus tev tik un tā šodien pieņemt nav iespējams.

STRĒLNIEKS Nāksies samierināties ar to, kas tev tiks nolikts priekšā. Nevarēsi izvēlēties, ko pats gribēsi, tādēļ tas mazliet pabojās garastāvokli. Pacietību, pacietību!

MEŽĀZIS Uzspīdēs jauna veiksme, lai gan galvā šaudīsies dažādas domas, kas to nomāks. Mazliet vairāk pacenties iegūt cilvēku uzticību – tad pašam vēlāk būs vieglāk.

ŪDENSVĪRS Nevajag sevi apturēt, ja esi savu lielo mērķu sasniegšanas priekšā. Tev šodien spīdēs virsū pamatīga veiksme. Ja garastāvoklis būs labs un saglabāsi pozitīvismu, tā pati pie tevis atsoļos.

ZIVIS Nedomā daudz par sekām, labāk izdari to, lai vienreiz ir miers. Nāksies pārkāpt pāri saviem prinicipiem, lai beidzot sajustos labāk. Beigu beigās sapratīsi, ka visu tikai biji iztēlojies trakāku, nekā tas ir.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru