12. augusta dienas horoskops – nepārdzīvo par pagātni!

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Šodien būsi īpaši noguris, pēdējā laikā ir bijis pārāk maz atpūtas. Neko īsti nepazaudēsi, ja neizdarīsi visus uzdevumus līdz galam. Nepārdzīvo par to, kas jau ir pagājis.

VĒRSIS Nebēdājies, ja dienas pirmajā pusē jūti izmisuma sajūtu – tas pāries. Dienas otrā puse būs pārpildīta ar dažādiem pienākumiem un atbildībām – garlaicīgi nebūs.

DVĪŅI Šodien paplašināsies tavs sociālais loks. Konkrēti notikumi liks kavēties atmiņās par lietām, kas sen jau ir pagājušas. Tikai neaizdomājies par daudz.

VĒZIS Domā par savu veselību! Rīts ir slikta dienas daļa, kad pieņemt svarīgus lēmumus. Vairāk vajag paskatīties uz realitāti, nevis klausīties baumās.

LAUVA Ja vēlies justies labi, tad tev šodien ir jāceļas agrāk nekā parasti. Pienākumi ļoti uz kakla nekritīs, bet šis tas svarīgs būs jāizdara. Izvairies no jaunām lietām!

JAUNAVA Pie tevis lēnām tuvojas jauni horoskopi. No rīta nebūsi labākajā formā, bet priekšā ir visa diena, lai to labotu. Mainīsies tavas domas kādā ļoti svarīgā jautājumā.

SVARI Tev jāturas vairāk pie zemes. Esi sācis izmantot cilvēkus, tas nenāk par labu ne tev, ne viņiem. Padomā par to, ko soli citiem cilvēkiem!

SKORPIONS Tuvie cilvēki šodien būs īpaši runātīgi – piesargi viņus, lai nepasaka par daudz! Piedomā pie tā, vai visam, ko dari, ir praktiska vērtība.

STRĒLNIEKS Šodien rīkosies tā, ka tev pašam tas viss nāks atpakaļ. Radusies situācija veiks jaunus pagriezienus, kuri nāks tev tikai un vienīgi par labu.

MEŽĀZIS Dienas vidus ir labākā dienas daļa, kad veikt visus nopietnos darījumus. Šodien centies atcerēties par saviem draugiem un solījumiem, ko esi devis!

ŪDENSVĪRS Šodien uzvesties brīvi un dabīgi būs ļoti grūti. Nomāks domas par sasāpējušām lietām, kas neļaus tev justies kā savā ādā.

ZIVIS Būs grūti nonākt pie kāda gala rezultāta. Viss šķitīs neskaidrs un nesaprotams. Ir vērts lūgt palīdzību, ja pats netiec galā. Bet visiem uzticēties gan nevajag!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru