11. marta dienas horoskops – nenokar degunu!

Auns Jo vairāk domāsi par citiem, jo labāk pašam klāsies. Tev lēnām uzlabojas attiecības ar cilvēkiem, centies tās šodien nesabojāt.

Vērsis Personiskās attiecības ieies tādā gultnē, kādā tu nebūsi īpaši apmierināts. Centies iet uz priekšu ar paceltu galvu – nenokar degunu!

Dvīņi Vairāk domā par nopietnajām lietām. Neļaujies vienkāršam plūdumam, uzmanīgi sper soļus uz priekšu, jo tuvojas klupšanas akmens.

Vēzis Atrodi laiku sev pašam, pabūšanai vienatnē. Elpošanas vingrinājumi šodien tieši laikā – tev vajag atbrīvoties no stresa, kļūt mierīgākam.

Lauva Aizbraukšana kaut kur tālāk šodien būtu ideālais variants. Citiem spēsi palīdzēt vairāk, nekā sev pašam – tas varbūt pat ir labi.

Jaunava Tev šodien gadīsies kas tāds, par ko pats varēsi lepoties. Laba diena, lai izrunātos ar savu ģimeni, pārrunātu plānus un salabotu attiecības.

Svari Veselības, finansiālās un mājas problēmas novērsīs tavu uzmanību. Šī nebūs diena, kad atslābināties. Centies visu savest kārtībā!

Skorpions Neseko savām slēptajām vājībām. Uzmanies no dalīšanās ar savas privātās dzīves detaļām ar cilvēkiem, kuriem tas nav jāzina.

Strēlnieks Jutīsies no iekšienes kā saspiests citrons. Nevarēsi līdz galam relaksēties, tas būs saistīts ar to, ka daudz slēpsi savas jūtas.

Mežāzis Grūti būs tikt galā ar saviem pienākumiem. Slikts garastāvoklis, kas novedīs pie ķīviņiem. Lai arī kas notiktu – nepadodies!

Ūdensvīrs Diena radošām aktivitātēm. Iespējams, ka atklāsi sevī jaunu talantu. Kad jāpieņem lēmumi, nevilcinies, vienkārši dari!

Zivis Šodien ir tava komunikācijas diena- gribēsies klausīties tenkās un klačās. Gaidāmas ļoti skaidri izteiktas perspektīvas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru