12. oktobra dienas horoskops – nekur nav jāsteidzas!

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Labas lietas nenotiek uzreiz – par tām nāksies pacīnīties. Tava laime būs atkarīga no tā, cik pozitīvi pats sevi noskaņosi.

VĒRSIS Pārāk daudz gribēsies domāt par lietām, kas nemaz nenotiek. Ir vērts mazliet piebremzēt ar nākotnes kalšanu, nekur nav jāsteidzas.

DVĪŅI Lieliska diena, lai atzītos jūtās-tas nepiedzīvos izgāšanos. Visa diena veltīta romantikai, piesargies, ka to arī izmanto!!

VĒZIS Visu šodien nevarēsi paspēt, tādēļ saplāno visu pa konkrētām daļām. Turies pie plāna, un dienas iznākums būs necerēti labs.

Lasi arī: Mīlestības horoskops no 9. līdz 15. oktobrim

LAUVA Ja visu laiku griezīsies uz riņķi, tas nepalīdzēs izbēgt no šmuces, ko esi sataisījis. Draugi novērtēs, ja centīsies visu izlabot!

JAUNAVA Šodiena ir par jauniem sākumiem – vari uzņemties jaunas avantūras. Pieņemsi kādu traku lēmumu, kuru pēc tam nenāksies nožēlot.

SVARI Tevi ieskaus rupja un agresīva noskaņa, tomēr tik vienkārši no tās prom netiksi. Nestrīdies ar draugiem – tas var izrādīties nopietnāk, nekā sākumā domāsi.

SKORPIONS Nemeklē attaisnojumus savai rīcībai, citi tik un tā redzēs tev cauri. Nerisini darījumus telefoniski – visu vajag izrunāt aci pret aci.

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2017. gada oktobrim

STRĒLNIEKS Šī diena būs diezgan produktīva. Varēsi novērsties no darba, atvilkt elpu. Vakarā ieteicams darīt ko jautru, bet tajā pašā laikā arī neaizrauties.

MEŽĀZIS Interesanti eksperimenti romantiskajā sfērā – tas tev jau sen bija vajadzīgs. Gribēsies skatīties pagātnē, bet pārāk gan neiedziļinies.

ŪDENSVĪRS Šodien tev būs ļoti patīkams prāta stāvoklis. Kāds no tevis gribēs gūt labumu, bet dažkārt jau kaut kas tāds ir jāatļauj, ne? Neatsaki, ja tev lūdz palīdzību.

ZIVIS Tu vēlēsies kustēties tālāk, bet kaut kas rauj atpakaļ. Esi ar vienu kāju iestidzis pagātnē – lai arī tas tagad liekas nekaitīgi, tici man – tas dara tev pāri!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru