Šo zodiaka zīmju sievietes iekarot ir neticami grūti

Tev nav obligāti jābūt neticami skaistam un ideālam, lai iekarotu šo sieviešu sirdis, bet zināms laiks un pacietība tam gan ir nepieciešams! Turklāt, tev pret šīm sievietēm ir jāizrāda īpaša cieņa, lai viņas jūsu novērtētu!

Vai arī tu esi šo zodiaka zīmju top 5?

SVARI

Viņām būtiski, lai vīrietim būtu ne tikai laba izglītība un labas manieres, bet arī attīstīta uztvere par visu skaisto. Būtu ideāli, ja arī izskats būtu neatvairāms.   Jūs šim visam atbilstat? Tad viss ir vislabākajā kārtībā. Tagad stāviet zem balkona un gaidiet, vai viņai tas viss vispār šobrīd tieši ir vajadzīgs. Taču ņemiet vērā savu priekšgājēju pieredzi, kuri tur no vecuma tā arī zem tā balkona nomira.

Lasi arī: Uzzini, no kā katrai zodiaka zīmei ir patiesi bail, veidojot attiecības

DVĪŅI

Varētu padomāt, ka Dvīņi ir ļoti vieglprātīgi, tomēr, kad runa ir par attiecībām, situācija ir pavisam citādāka. Dvīņi ir gatavi attiecībām tikai tad, ja viņiem ir interesanti. Taču, lai sievietei Dvīņiem būtu interesanti, jums nāksies kustināt savas smadzenes tik ilgi, līdz tās sāks pat kūpēt. Bet pēc tam iemācieties Dvīņus iepriecināt, praktizējot daiļrunību, kurai ir neliela sarkasma, cinisma un melnā humora pieskaņa. Tad, pats par sevi saprotams, ka viņa vēl padomās par jūsu kandidatūru.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru