12 paradumi, kas tavu dzīvi padarīs daudz mierīgāku

3. Organizē vidi ap sevi un atbrīvojies no vecām lietām. Piesārņota vide bieži vien rada piesārņotu garu. Atbrīvo kādu brīdi, lai tiktu vaļā no lietām, kuras neesi izmantojusi/ is pēdējā gada laikā, vai varbūt ieguldi organizēšanas sistēmās , kas vidi ap tevi palīdzēs uzturēt tīru un sakārtotu.

4.Atturi sevi no nosodīšana. Katru reizi, kad izjūti vajadzību izteikt viedokli par kāda cita dzīvi, pārbaudi savus nodomus. Citu tiesāšana un nosodīšana rada negatīvu enerģiju.

5.Sāc teikt ‘’paldies’’ agri un bieži. Sāc katru dienu ar pateicīgu noskaņojumu. Savās ikdienas gaitās atrodi jaunas iespējas un pieņem tās ar pateicību.

6.Smaidi biežāk. Pat ja tev ir jāpiespiež sevi, lai uzstīvētu smaidu uz savām lūpām, pastāv daudz zinātniski pierādītu smaidīšanas un smiešanās ieguvumu. Kā arī, pievērs uzmanību savai sejas izteiksmei, kad dari neitrālas aktivitātes, kā staigāšana vai automašīnas vadīšana. Pārvērt raizes smaidā.

7.Neraizējies par nākotni. Lai arī cik sarežģīti paveicams šis ieteikums neizklausītos, pastāv cieša saikne starp būšanu ‘’šeit un tagad’’ un mierīgāku dzīvi. Tu nevari kontrolēt visu, kas notiks nākotnē. Raizes ir kā šūpuļkrēsls – tās tev liks būt kustībā, tomēr nekur tālu neaizvedīs. Trenējies koncentrēties uz būšanu tagadnē.

8.Ēd īstu ēdienu. Jo tuvāk ēdiens ir tā dabīgajam stāvoklim, jo to ēdot, labāk jutīsies. Izvēlies ēdienus, kuri izauga, kā augs, nevis tika radīti mākslīgi.

9.Izvēlies būt laimīgs, tā vietā, lai būtu pareizs. Pārāk bieži mūsdienās mēs ziedojam savu labsajūtu, tikai lai pierādītu, ka mums ir taisnība. Ļoti reti tas ir tā vērts.

10.Pierodi pie klusuma. Kad tu iztēlojies kādu maksimālajā miera stāvoklī, viņi parasti nerunā.

11.Pārstāj sevi kritizēt. Pasaule jau tā pat ir skarba vieta un tajā ir vairāk kā pietiekami daudz kritiķu. Tava dzīve kļūs tikai sarežģītāka, ja izvēlēsies būt viens no viņiem.

12.Koncentrē savu enerģiju uz to, ko gribi. Domas, vārdi un darbības- viss rada enerģiju. Enerģija piesaista līdzīgu enerģiju. Dod pasaulei tādu enerģiju, kādu tu vēlies saņemt atpakaļ. 

Avots: lifehack.org

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru