12 pazīmes, kas var liecināt par paranormālas enerģijas klātbūtni tavā mājā

ghost-shutterstock-117156934-WEBONLY1

Gari, būtnes, spoki, rēgi – varbūt kādi no šiem iemājojušies arī tavā mājā.

Uzzini 12 pazīmes, kas par to var liecināt.

 

POPULĀRĀKĀS PAZĪMES:

1.Neizskaidrojamas skaņas, piemēram, soļi, klaudzieni, sitieni, skrāpēšana, kritienu skaņa. Šīs skaņas var būt klusas, taču reizēm pavisam pretējas – skaļas.

2.Durvis, atvilktnes, kas negaidīti atveras. Visbiežākie gadījumi, kas novērojami, ir durvju atvēršanās un aizvēršanās skaņas, kā arī tas, ka durvis neatrodas to sākotnējā atrašanās stāvoklī.

3.Gaismas, kas ieslēdzas un izslēdzas bez ārējo apstākļu (apzināmās, reālās ietekmes). Tas pats var notikt arī ar tehniku, kuras funkcionēšanu nodrošina elektrība.

4.Mantu pazušana un atkal-parādīšanās. Šis fenomens reizēm tiek saukts par DOPLERA efektu. Tie, kas to pieredzējuši, stāsta, ka fenomenu pieredzējuši gluži ikdienišķās vietās ar ikdienas objektiem. Piemēram, cilvēks atstājis atslēgas uz galda, esot viens pats mājās. Kad pagriezies, tās tur vairs nav bijušas. Pēc stundām, nedēļām un reizēm pat mēnešiem, pazudušās mantas atkal atgriezušās – tieši tajā paša vietā, no kuras pazudušas.

5.Neizskaidrojamas ēnas – peldošas ēnas, kas visbiežāk saskatāmas ar mūsu sānu redzi. Šīs ēnas bieži vien atgādina cilvēka apveidus, tādēļ tās reizēm tiek sauktas par Ēnu Cilvēkiem.

6.Dīvaina, neizskaidrojama dzīvnieku uzvedība. Viena no paranormālo būtņu klātbūtnes parādībām novērojama tad, kad dzīvnieku uzvedība sāk atšķirties no normas, piemēram, nepamatota suņu riešana, slēpšanās bez acīmredzama drauda vai bieda, atteikšanās ienākt telpā. Dzīvnieku maņas ir asākas nekā cilvēku maņas, tādēļ daudzi pētnieki ir gatavi apgalvot, ka tieši viņu fiziskās dotības ļauj apjaust paranormālo būtņu klātbūtni.

7.Sajūta, ka indivīds tiek novērots. Daudzi cilvēki bieži aprakstījuši situācijas, kurās viņiem šķitis, ka viņi tiek novēroti. Tas varētu nešķist nekas traks, tomēr cilvēki ziņo, ka šī sajūta viņus visbiežāk piemeklē tieši konkrētā laikā un konkrētā stundā.

RETĀK SASTOPAMĀS PAZĪMES:

Šīs nākošās pazīmes ir retāk sastopamas par augstāk pieminētājām 7 pazīmēm, tomēr arī šīs pazīmes var liecināt par paranormālo būtņu klātbūtni:

1.Smalks un maigs psihokinētiskais fenomens – Iespēja reāli saskatīt, kā durvis bez iemesla atveras vai aizveras, bērnu mantiņas bez ārēja kairinājuma pārvietojas. Citos gadījumos indivīdi jutuši vai dzirdējuši, kā kāds – neredzams un nejūtams- it kā sēž viņiem blakus gultā, dīvānā.

2.Pieskārienu sajūta. Daži cilvēki ziņojuši, ka sajutuši kā kaut kas tiem paiet garām, citi – pieskārienus un glāstus matiem, neredzamu roku uz pleca. Savukārt citi cilvēki ziņojuši par viegliem grūdieniem, mudinājumiem vai klupinājumiem.

3.Raudas vai čuksti. Daži cilvēki ziņojuši, ka dzirdējuši balsis, čukstus, raudas vai pat mūziku, kuru avots nav nedz nosakāms, nedz saskatāms.

4.Aukstas vai karstas vietas mājā. Šādas vietas diezgan skaidri var norādīt par paranormālo enerģiju (protams, ja vien šīs vietas nav izskaidrojamas ar ventilatoriem vai sildītājiem).

5.Neizskaidrojamas smaržas. Odekoloni, smaržas vai smaržūdeni, kurus sajūti, kaut zini, ka tiem nav rodas izskaidrojums vai avots. Šo fenomenu visbiežāk pavada arī ēnas, balsis vai psihokinētiskais fenomens.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru