Viss ir pateikts zvaigznēs – kādu profesiju izvēlēties katrai zodiaka zīmei

Saskaņā ar Vasilisas Volodinas horoskopu, katrs no mums spēj sasniegt labus panākumus, ja nodarbosies ar to, kas noteikts viņiem zvaigznēs.

Auns

Auniem veiksmi atnesīs vadošie amati. Šajā jomā viņi lieliski spēs atklāt savu potenciālu. Auniem ienesīgākie amati noteikti var būt: politika, pedagoģija, jurisprudence un sports. Nauda pie Auniem atnāks caur publicitāti, cilvēku pārvaldi, kā arī caur grūtu un smagu fizisko darbu.

Vērsis

Vēršiem pēc horoskopa karjeras veiksmi atnesīs sfēras, kas ir saistītas ar finansēm. No viņiem sanāks veiksmīgi baņķieri, grāmatveži, ekonomisti. Tāpat Vēršiem finansiālos panākumus iespējams dabūt no darbiem, kas saistīti ar greznību. Šie zodiaka zīmes pārstāvji var kļūt bagāti, strādājot ar juvelierizstrādājumiem, nekustamo īpašumu jomā vai arī elitāru produktu pārdošanā.

Dvīņi

Dvīņi finansiālo labklājību var sasniegt sfērās, kur nepieciešams stāties publikas priekšā un runāt. Kā zināms, Dvīņi ir lieliski oratori, tādēļ viņiem lieliski būs piemērotas tādas profesijas kā aktieri, pasniedzēji, psihologi, mācītāji, žurnālisti, politiķi, rakstnieki vai konsultanti.

Vēzis

Vēžiem ir ieteicams strādāt sociālajā vai pakalpojumu sniegšanas jomā. Šī zīmes pārstāvji lieliski var realizēt sevi, strādājot par ārstu, zinātnieku, skolotāju, dizaineru vai frizieri.

Lauva

Lauvām finansiālās labklājības sasniegšanai nepieciešams nodarboties ar sabiedriskām darbībām. Kā likums – nauda pie viņiem ieradīsies caur slavu un popularitāti. Lauvām ieteicams strādāt šovbiznesā, politikā vai mākslā. Tāpat viņi lieliski varēs sevi izrādīt personāla vadības daļā.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru