12 zodiaka zīmju pāri ar vissliktāko savienību attiecībās

Ja tev kādreiz ir prātā ienākusi doma, ka jūs neesat radīti viens otram, iespējams tā tiešām ir. 

Reizēm pāri attiecību labā dara visu, lai tās uzlabotos, taču nekas nepalīdz. Tu viņu mīli, bet viņš tevi tracina ar katru savu kustību. Beigu beigās jūs sastrīdaties un izšķiraties.

Protams, ar lielu gribasspēku ir iespēja šo visu pārkāpt un turpināt labas attiecības. Ja jūs ticat astrologiem un viņu teiktajam, tad nepieciešams izlasīt šo nesaderīgo pāru horoskopu. Šeit norādīti zodiaka zīmju pāri, kuriem nekas neizdosies.

Lasi arī: 12 Zodiaka zīmju pāri, kas savā starpā ir vissaderīgākie

Nākamie 12 pāri ir sliktākā savienība attiecībās, kāda vien var būt:

Auns un Vērsis

Šim pārim bieži rodas sarežģītas problēmas, kuras ir gandrīz neiespējami atrisināt. Vērsis ar savu uzvedību var kaitināt Aunu un līdz ar to izcelsies strīds. Šķiršanās brīdī Auns vēlas aiziet un aizmirst, bet Vērsis mūžīgi pieprasa paskaidrojumus.

Vērsis un Strēlnieks

Vērsis dod priekšroku mierīgai mājas dzīvei, taču tajā pašā laikā Strēlniekam ir nepieciešami piedzīvojumi ikdienā. Vērsis vienkārši nevar izturēt Strēlnieka aktīvo enerģiju.

Dvīņi un Mežāzis

Šī savienība – īsta katastrofa. Dvīņi ļoti mīl jautrību un ilgas sarunas, bet Mežāži katru savas dzīves detaļu rūpīgi izplāno jau pirms laika. Mežāzis ātri vien apniks Dvīnim ar savu garlaicīgo dzīvi.

Vēzis un Ūdensvīrs

Vēži vairāk ir mājās sēdētāji, bet Ūdensvīri ir aktīvisti. Vēzim ir jājūt un jāzina, ka viņu mīl, tādēļ viņš viegli var izvest no pacietības Ūdensvīru.

Lasi vēl: 6 Zodiaka zīmes, kuras dod priekšroku mežonīgam seksam

Lauva un Skorpions

Skorpions neteiks nekādus komplimentus Lauvai, taču Lauvai tie ir ļoti svarīgi. Lauvas uzskata sevi par lieliskiem un tas atgrūž no Skorpiona, jo viņš ir ļoti skaudīgs.

Jaunava un Strēlnieks

Neviens no viņiem nevēlas nopietnas attiecības. Viņi necenšas iekarot viens otra sirdi. Kad Strēlnieks pazūd un vairākām nedēļām, tas Jaunavai šķiet normāli.

Svari un Jaunava

Jaunavas visu laiku kritizē Svarus un tas viņus ļoti kaitina, pat izbesī. Jaunavai vienmēr jābūt taisnībai un tas vienmēr pamatīgi ietekmē Svaru domāšanu.

Skorpions un Auns

Šī savienība nevar būt izdevusies. Abas zodiaka zīmes ir spēcīgas, kuras vēlas pilnībā kontrolēt situāciju, tādēļ nekas viņiem nevar izdoties.

Lasi arī: Seksuālās saderības horoskops: Kura zodiaka zīme tev ir vispiemērotākā

Strēlnieks un Mežāzis

Strēlnieks vienmēr aizrādīs Mežāzim par viņa uzvedību, kas liegs viņam jautrību un brīvību. Starp šīm zīmēm nav seksuālās pievilkšanās.

Zivis un Jaunava

Zivis – pati sapņainākā zodiaka zīme. Jaunavas ir ļoti praktiskas. Jā, kādu laiku viņiem var viss sanākt, taču vienā brīdī kāds padosies un sāks otru kontrolēt. Viņiem var izdoties lieliska tikai draudzība.

Ūdensvīrs un Vērsis

Šim pārim nevar būt normālas attiecības. Vērsis būs ietiepīgs un nepakļausies Ūdensvīram. Abas zīmes var saieit krustugunīs.

Dvīņi un Vēzis

Šī savienība var izdoties, ja abiem ir laba humora izjūta. Dvīņi mīl jautrību un atpūtu, bet Vēži mīl sēdēt mājās, taču ja abus apvieno var viss izdoties.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru