Viss, kas tev jāzina par Skorpiona laulības dzīvi

Noskaidro, kāda ir Skorpiona laulības dzīve, kas viņam patīk un kas nepatīk, un cik daudz viņš ir gatavs atdot tam, lai tā izdotos! 

Skorpioni ir gatavi veltīt pūliņus, lai viņu laulība būtu ne tikai funkcionējoša, bet arī piemērota laimes gūšanai, tāpat viņi noteikti no savas otrās pusītes vēlas saņemt emocionālo atbalstu. Vīrietis-Skorpions strādās dienām un naktīm, lai nodrošinātu ģimenei pietiekošus finanšu līdzekļus nepieciešamo lietu iegādei. Turpretī sieviete-Skorpions rūpēsies par mājas uzturēšanu kārtībā un tīrībā, kā arī sniegs vīram visu nepieciešamo, lai viņš justos droši un ērti.

Lasi arī: Kurām zodiaka zīmēm laulība ir vissvarīgākā, bet kurām – ne tik ļoti?

Vairāk par visu Skorpionam nepatīk neatbilstoša attieksme no partnera puses, it īpaši, ja viņa viedoklis nesaskan ar viņa paša pausto. Skorpions vēlas, lai viņam visādā ziņā ar mīļoto cilvēku vairāk vai mazāk “saskanētu”. Arī cilvēks, kuram nav savas attieksmes un nostājas nebūs piemērots Skorpionam. Tas pats attiecas uz intīmo dzīvi – šīs zīmes pārstāvjiem nepatīk, ka partneris izrāda vienaldzību pret tuvību. Skorpions vēlas, lai viņa otrā pusīte būtu tik pat kaislīga un radoša kā viņš pats.

Šīm īpašībām jāpiemīt Skorpiona otrajai pusītei, lai viņš nolemtu par labu laulību saitēm. Tomēr noteikti jāņem vēra, ka Skorpions var ieciklēties uz darbu un pavadīt tajā garas stundas, teju nemaz neredzot ģimeni. Tas nebūt neveido pamatu veselīgām attiecībām.

Lasi vēl: Viss, kas tev jāzina par Jaunavas laulības dzīvi

Viena no nelāgākajām Skorpiona īpašībām ir viņa greizsirdība. Viņam jāspēj kontrolēt itin viss un šī sajūta nav nomācama. Šīs zīmes pārstāvis var bez iemesla vainot mīļoto cilvēku krāpšanā. Greizsirdība var iezagties arī citās dzīves jomās, piemēram gadījumā, ja partneris ir veiksmīgāks un pelnošāks par Skorpionu vai arī atrodas sociāli augstākā līmenī.

Skorpioni parasti ir lieliski partneri, kuri spēj savas prasmes nodot bērniem, viņiem patīk doties ceļojumos un darīt citas aizraujošas lietas. Viņi ir prasīgi vecāki, kuri vēlas daudz sagaidīt no bērna. Skorpionam lieliski izdodas motivēt bērnus un iedrošināt tos.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru