13. augusta dienas horoskops – maini attieksmi!

Uzzini, kas šodien sagaida katru zodiaka zīmi!

AUNS Tu šodien spēsi daudz vairāk dot citiem, nekā pats būsi paredzējis. Šodien pastāvēs iespēja pazaudēt to, par ko esi cīnījies jau ilgu laiku.

VĒRSIS Šodien daudz tiksi kritizēts, tādēļ gribēsi no sevis citus atgrūst, tomēr tā nav pareizā reakcija uz kritiku – tas būs jāpieņem un jāsamierinās.

DVĪŅI Daudz visādu šķēršļu, kuriem cauri iesi kā terminators. Vienīgais, kas tev palīdzēs tikt cauri šodienai, būs tava attieksme pret tām lietām, kuras tev tiks noliktas priekšā.

VĒZIS Vari gaidīt to, ka tavas cerības attaisnosies un pat vēl labāk. Šodien pastāv iespējamība saprast, ka viss nemaz nav tik ļauni, cik esi iztēlojies.

LAUVA Būs jāpieņem ļoti svarīgs dzīves lēmums. Iespējams, vajag jautāt pēc padoma vai arī vienkārši rīkoties tā, kā liek sirds. Viss ir tikai un vienīgi tavās rokās.

JAUNAVA Pārstāj domāt par to negatīvāko variantu. Daudz ko ietekmēs tevis paša domas – no tām vismaz noteikti būs atkarīgs gala rezultāts.

SVARI Visiem nevarēsi palīdzēt, kā arī palīdzību no visiem nevarēsi saņemt. Esi piekāpīgāks, jo šodien cilvēki tev uzbāzīsies diezgan daudz. Būs jāapbruņojas ar pacietību.

SKORPIONS Tev jāsaprot, ka tavas dusmas nav balstītas uz citiem, bet gan sevi pašu. Netēlo to, kas tu neesi – ja tā izdarīsi, sapratīsi, cik patiesībā viss ir vienkārši.

STRĒLNIEKS Sliktas domas bojās dienas patīkamo atmosfēru. Negaidi to, kas tevi tik ļoti ir sācis uztraukt, vienkārši izbaudi mirkli un rīkojies pēc labākās sirdsapziņas.

MEŽĀZIS Šodien būsi īpaši jūtīgs, bet labi to varēsi noslēpt. Citi no tevis prasīs ļoti daudz, gribēs, lai visu laiku esi pozitīvs, un tas tevi sāks nomākt.

ŪDENSVĪRS Solījumus tu dod tādēļ, lai tos pildītu. Ja nepildīsi, šodien pazaudēsi svarīgus draugus. Ir pienācis laiks lielajām pārmaiņām!

ZIVIS Šodien īpaši labi spēsi novērtēt tās mazās lietiņas, kuras dos citi. Nekreņķējies par tām lietām, kuras tik un tā nevari mainīt. Un centies darīt to, kas pašam šķiet pareizi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru