3 Zodiaka zīmes, kuras mēdz visvairāk sāpināt savus mīļos

Jāatzīst, ka lielākoties tas notiek pat neapzināti!

Noskaidro, kuras ir tās trīs zodiaka zīmes, kas visbiežāk mēdz sāpināt savus tuvākos un mīļākos.

Šoreiz ne par krāpšanu vai fiziska spēka pielietošanu, bet gan par verbāliem aizvainojumiem. Šīs Zodiaka zīmes ienaidniekiem par pateikto nemēdz atvainoties, bet, kad ir aizskārušas kādu no tuviniekiem, sākumā nemaz nesaprot, ko ir nodarījušas un kāpēc šis cilvēks tā apvainojās…

Lasi vairāk: 4 Zodiaka zīmes, kuras mēdz aizvainot draugus, pat neapzinoties

Impulsīvas zodiaka zīmes, kuras bieži vien nedomā, ko runā!

SKORPIONS

Nejauks viņš ir pret tiem, kuri viņam kaut ko sliktu ir nodarījuši, taču pret saviem vistuvākajiem Skorpions tāds nav (vismaz tā viņam šķiet). Tomēr diezgan bieži Skorpioni, pašiem sev nemanot, pasaka kaut ko tik aizvainojošu un asu, ka ir grūti neapvainoties. Skorpions savus mīļos cilvēkus pazīst vislabāk, tāpēc zina, kur dzelt, lai sāpētu visvairāk. Kad paši jūtas aizvainoti, apkārtējos var ignorēt vai uzvesties tā, it kā viņi viņam neko nenozīmētu. Paši tuvākie var teikt, ka jau ir pieraduši pie viņa rakstura.

Lasi arī: Kura zodiaka zīme visātrāk uzmet lūpu, kuru aizvainot – neiespējami?

AUNS

Auniem nav raksturīgi domāt pirms runāšanas, viņš saka visu, kas uz mēles. Auni ir ātri un impulsīvi. Ātri sadusmojas un ātri atmaigst, tomēr bieži vien savā emociju iespaidā var pateikt ko tādu, kas mīļoto cilvēku aizskar līdz sirds dziļumiem! Var gadīties, ka Auns nemaz neatceras to, ko ir pateicis, jo visai ticams, ka to nemaz tā patiesībā nav domājis. Taču Auni ir sirsnīgi, mēģinās atvainoties un labot situāciju, bet ne uzreiz. Sākumā mazliet uzgaidīs, un tikai tad rīkosies.

Lasi vairāk: 4 Zodiaka zīmes, kuras mēdz aizvainot draugus, pat neapzinoties

LAUVA

Kaut arī viņš ir dāsns un interesants cilvēks, apkārtējos var sāpināt viņa egoisms. Turklāt, Lauvām ir problēmas ar saprašanu, ka kādu tik tikko ir sāpinājušas vai aizskārušas. Tad kad mīļotais cilvēks maina attieksmi, un sāk viņu ignorēt, Lauva ir nesaprašanā. Viņiem ir jāiemācās saprast, ka nereti viņa teiktais apkārtējos var patiešām sāpināt, un, ja kaut kas patiešām nav kārtībā, tad saņemties un atvainoties, lai arī cik grūti tas nebūtu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru