13. decembra dienas horoskops – jābūt ļoti uzmanīgam!

 

Noskaidro, kas šodien sagaida katru zodiaka zīmi! Vai tas ir kas labs, vai slikts? Viss atkarīgs no zvaigžņu stāvokļa!

Esošais zvaigžņu stāvoklis daudz ko var pateikt par tavu šīs dienas situāciju. Noskaidro, kāda tev būs šī diena!

AUNS Izvairies no nepatikšanām – un tās šodien glūnēs no praktiski katra stūra. Jābūt ļoti uzmanīgam, jāsaprot cilvēku nodomi no pirmā acu uzmetiena.

VĒRSIS Sajutīsi nelielu atvieglojumu pēc tam, kad būsi izdarījis to, par ko domāji, ka nekad neizdarīsi. Un atvieglojuma sajūta ir tas, kas tev ir vajadzīgs.

DVĪŅI Nevajag cerēt uz to, kas ir nereāls. Labāk uzstādi normālu mērķi, jo tas noteikti piepildīsies. Neskrien nevienam pakaļ, esi pats par sevi.

VĒZIS Ja būsi līdera pozīcijā, tas tev pamatīgi palīdzēs. Būs jāstrādā ļoti smagi, ja gribēsi kaut ko sasniegt. Parūpējies par savu finansiālo situāciju.

Lasi arī: Mīlestības horoskops decembrim – kas tevi sagaida šajā mēnesī?

LAUVA Var parādīties mazas veselības problēmas, ja neuzmanīsi sevi. Esi ļoti uzmanīgs ar sev vērtīgām lietām – pastāv iespējamība pazaudēt ko svarīgu.

JAUNAVA Nevajag apbēdināt citus tikai tāpēc, ka pašam nav īsti labi. Savas emocijas nāksies paturēt pie sevis arī tādēļ, lai citiem neparādītu savu vājumu.

SVARI Būs jāsaprot, ka tev ne vienmēr ir taisnība. Apkārt būs ļoti saprātīgi cilvēki, no kuriem varēsi daudz ko mācīties. Pavērsies jauni horizonti.

SKORPIONS Šodien skaidrā gaismā ieraudzīsi cilvēkus, kuri pret tevi nav bijuši patiesi. Mazliet nāksies vilties, bet pienākumi novērsīs domas.

Lasi vēl: Nopietnas attiecības vai romāns? Kas katru zodiaka zīmi sagaida 2018. gadā? 

STRĒLNIEKS Fiziskas aktivitātes palīdzēs attīrīt prātu no negatīvajām domām. Nevajag spriest par ātru – jāpagaida, jāuzklausa fakti, pirms nosliecies uz vienu pusi.

MEŽĀZIS Būs mazas nesaskaņas ģimenē, tikai nevajag no mušas uzpūst ziloni. Viss var nokārtoties, ja pats tajā ieliksi lielākas pūles.

ŪDENSVĪRS Gribēsies kaut ko steidzīgi mainīt, un šāda iespēja arī tiks piedāvāta. Mazliet nobīsies tik lielu pārmaiņu priekšā, bet jāizmanto ir!

ZIVIS Kāds tuvs cilvēks centīsies pierādīt, ka tev nav taisnība. Liksies, ka sākas strīds, bet derētu viņu uzklausīt – tas būs tikai tavā labā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru