Cik ļoti uztraucas katra zodiaka zīme?

Noskaidro, kuras zodiaka zīmes uztraucas visvairāk, bet kuras vismazāk?

Katrs no mums lielākā vai mazākā mērā mēdz uztraukties par dažādām lietām. Kāds saka, ka uztraucas, un tā arī ir, bet kāds to izvēlas slēpt. Kā ir ar tevi?

Auns, Dvīņi, Ūdensvīrs – saka, ka uztraucas, bet īstenībā viņiem ir vienalga

Šīs zodiaka zīmes nav tās, kas visu laiku par kaut ko vai kādu stresotu un uztrauktos, reizēm pat savas problēmas risina no tām vienkārši izvairoties.

Skorpions, Vērsis, Zivis – kad saka, ka uztraucas, tad tā arī ir

Šis zodiaka zīmes neuztraucas par katru cilvēku, bet tikai par saviem tuvākajiem un paši par sevi. Sarunas laikā ar cilvēkiem, kuriem ir daudz problēmu, var izjust empātiju, bet šī sajūta ātri vien pazūd kā nebijusi.

Vēzis, Jaunava, Lauva – saka, ka viņiem ir vienalga, bet tā nemaz nav

Šīs zodiaka zīmes nevēlas izrādīt savu uztraukšanos un apstiprināt faktu, ka viņiem kāds rūp. Kaut arī Vēža gadījumā rūpes un uztraukšanas ir acīmredzamas lietas, Lauvas un Jaunavas lepnums reizēm liedz to atzīt, tāpēc viņi to maksimāli cenšas noslēpt, lai citu acīs neizskatītos vāji un ievainojami.

Mežāzis, Svari, Strēlnieks – saka, ka viņiem ir vienalga, un tā arī ir 

Kas būtu, ja mēs visi uztrauktos par katru sīkumu? Šīs zodiaka zīmes cenšas nedomāt par nenozīmīgām lietām, bet gan koncentrējas citām nodarbēm. Mežāzi uztrauc viņa karjera un ģimene, bet Strēlnieks ir pārāk bezrūpīgs un pozitīvs, lai domātu par citiem- kur nu vēl par viņu problēmām. Kaut arī Svari ir iejūtīgāki, viņi tomēr cenšas izvērtēt lietas, par kurām ir un nav vērts iespringt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru