13. marta dienas horoskops

Auns Cenšanās būt maksimāli labam tiešam būs lieka. Šodien labāk savas domas izsaki neskaidri un caur puķītēm – nevienu neaizvainosi un ieturēsi neitrālu pozīciju.

Vērsis Vēlēsies izvairīties no pienākumu izpildes, taču laika trūkums liks tiem pieķerties arī visai nepiemērotos brīžos.

Dvīņi Reizēm ir labi uzklausīt citu padomus, bet šodien tieši tavi būs apkārtējiem visvērtīgākie – dalies ar savu pieredzi kādā jomā, kuru labi pārzini.

Vēzis Neesi nevērīgs naudas lietās, būs jāpievērš uzmanība cenām, vai netiec nejauši apšmaukts. Reizēm čeku paturēt ir ļoti noderīgi.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops martam; uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

Lauva Ģimenes dzīvē gaidāmi pāris krasi pavērsieni – esi gatavs it visam! Dzīve tevi pārsteigs tad, kad to vismazāk gaidīsi!

Jaunava Būs jāsasprindzina viss, kas šīs dienas bija atslābināts – jo īpaši tavs prāts. Labāk šodien domā vispirms par sevi un tikai tad citiem.

Svari Šodien būsi galīgi sapņains un nespēsi saprast, kas ir realitāte un kas nav. Vari arī pakavēties pagātnē – lai arī dari to jau diezgan bieži.

Skorpions Tavas krasās garastāvokļa maiņas var sabojāt ne tikai tavu dienu, bet arī pārējo, un novest pie nevajadzīgiem pārpratumiem. Ja negribi, lai par tevi slikti runā, uzvedies kārtīgi!

Lasi vēl: Mīlestības horoskops no 13. līdz 19. martam

Strēlnieks Pagātne būs atradusi veidu, kā ienākt tagadnē un pretendēs arī uz tavu nākotni. Tevi pārņems kāda ideja, ar mīļotā cilvēka palīdzību tev izdosies to loģiski noformulēt un pārvērst plānā.

Mežāzis Jaunu projektu uzsākšanai šī diena nav piemērota. Saskarsmē ar mīļoto cilvēku neizpaud savu nepatiku par notiekošo, šoreiz labāk būtu par to nerunāt.

Ūdensvīrs Domas klīdīs visur, tikai ne tur, kur vajadzēs. Tomēr svarīgākie pienākumi tiks izpildīti godam. Vakarā atpūties!

 Zivis Visu šodien neizdosies sakārtot pa plauktiņiem, jo diena diezgan novirzīsies no plāna. Nesapriecājies par ātru!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru