13. oktobra dienas horoskops – visgardāk smejas tas, kurš smejas pēdējais

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Piedzīvosi atklāsmes brīdi, kas dzīvē ieviesīs milzīgas pārmaiņas. Ja esi nolēmis aiziet no vecās dzīves, vairs neskaties atpakaļ.

VĒRSIS Nekautrējies jautāt to, kas tev ir vajadzīgs. Tavas iespējas uz izdošanos patiesībā ir daudz lielākas nekā esi iedomājies.

DVĪŅI Būs vairāk darba, nekā ierasts. Un skaties, ka to visu arī pabeidz. Vakarā paņem pauzi no visa – tev nepieciešama atpūta.

VĒZIS Pārdomā savu dzīvi un to, kur tu šobrīd tajā esi. Ja saproti, ka stāvi uz vietas, pieņem šodien piedāvātos izaicinājumus.

Lasi arī: Mīlestības horoskops no 9. līdz 15. oktobrim

LAUVA Laba diena pilnīgai atpūtai – pat meditācijai. Centies veltīt laiku tam, lai padomātu pats par sevi – nonāksi pie izdevīgiem risinājumiem!

JAUNAVA Aizmirsīsi par problēmām un redzēsi apkārt tikai to labo. Viss šķitīs labāks, nekā tas ir-bet tas forši, pieturies pie šādas domāšanas.

SVARI Darbā būs nepieciešamas zināšanas, kuru tev šobrīd nav. Būs dažādas grūtības, kuru pārvarēšanai būs nepieciešams liels spēks un apņēmība.

SKORPIONS Cilvēki, kurus esi izmetis no savas dzīves, šodien atgriezīsies, un tev nāksies atbildēt par savu rīcību. Esi iecietīgs pret svešiniekiem!

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2017. gada oktobrim

STRĒLNIEKS Šodien nav ieteicams iegādāties dārgas lietas, vari pārtērēties. Vispār jāseko ir līdzi tam, ko dari, jo šodien būs tāds pārgalvīgs noskaņojums.

MEŽĀZIS Pārdomā savus pēdējā laikā pieņemtos lēmumus – nebūs viegli samierināties ar to, kas šobrīd notiek, tomēr mierinājumu vari meklēt tuviniekos.

ŪDENSVĪRS Būsi emocionāli iztukšots, tādēļ nevēlēsies kontaktu īsti ar nevienu. Atceries, ka visgardāk smejas tas, kurš smejas pēdējais.

ZIVIS Padomā sākumā par savu ģimeni un tikai tad par sevi. Nedusmojies par visu, kas nenorit pēc tava prāta. Vairāk spontanitātes!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru