Kuras zodiaka zīmes ir īsti darbaholiķi, bet kuras – slinki slaisti?

Zodiaka zīmju reitings: sākot ar darbaholiķiem, līdz pat slinkajiem slaistiem

1. Jaunava

Jūs tik uzcītīgi strādājat, ka liekat justies slikti ne tikai saviem darba kolēģiem, bet pat priekšniekam. Saukt jūs par jājamzirdziņu nav īsti vietā, jo jūs strādājat tik daudz, ka pat zirgi no tā atstieptu kājas. Jūs pievēršat īpašu uzmanību detaļām un visur demonstrējat perfekcionismu, kuru kāds sauktu par problēmām ar nerviem, bet citi – par vājprātu. Jūsu dēļ cilvēki iemācās būt punktuāli, jo viņi negrib, ka jūs ar skatienu vien viņus nogalinātu, ja ierodaties darbā piecas minūtes vēlāk.

2. Mežāzis

Ambīcijas ir neatņemama jūsu sastāvdaļa. Jūs pārkāpsiet pāri ikvienam, kas traucēs jums virzīties pa karjeras vai veiksmes kāpnēm. Cilvēki ļoti ātri iemācās jums sekot, vai paiet nost no jūsu ceļa, jo jūs esat dzimuši karjerai.

3. Auns

Jūs no sevis pieprasāt daudz vairāk nekā pats priekšnieks to dara. Jūs nekad neļaujat sev pieļaut nevienu kļūdu, turklāt bieži vien izdarāt darbu vēl pirms kāds jums to ir palūdzis izdarīt. Iemesls, kādēļ jūs tik traki strādājat – jūs dievināt atbildību un jūsu patiesais mērķis tam visam apakšā ir vēlme kādu dienu kļūt tik labam, lai jūs varētu būt paši sev priekšnieki.

Lasi arī: Darba horoskops: kā strādā katra zodiaka zīme?

4. Lauva

Jums nav kristāltīra darba biogrāfija, tieši tādēļ atrodaties vien ceturtajā vietā. Jūsu starpā ir ļoti daudzi, kas darba dēļ gatavi no ādas līst laukā, taču ir pāris kadri – visīstākie slaisti un dīkdieņi – kas arī sabojā visu šīs zīmes kopējo reputāciju. Jums piemīt vadītājam raksturīgas iemaņas, jo jums ļoti patīk komandēt. Darba nedēļa jums ir svēta vieta, taču brīvdienās un pa vakariem ļaujat sev būt daudz lielākiem slaistiem.

5. Skorpions

Jūs ļoti viegli varat iekļūt kaut kādās biroja drāmās, tieši tādēļ jums vislabāk patīk (un arī padodas) strādāt vienatnē, nevis grupā. Jūs esat garo distanču skrējēji, tādēļ jūs noskriesiet visu ceļu no projekta izveidošanas līdz pat tā nodošanas datumam. Jūs vienmēr visu izdarāt un nododat laikā, taču nekad nedarāt vairāk nekā ir jūsu spēkos, kas var nopietni kaitināt vadību, kura vēlas jūs izžmiegt līdz pēdējam.

6. Vēzis

Cilvēki maldās tajā, ka jūs pat pirkstiņu nepakustinātu, lai kaut ko izdarītu. Jūs strādājat lēnām, metodiski un daudz produktīvāk nekā lielākā daļa cilvēku, kas tikai iztēlojas, ka strādā. Jūs ņemat visus sev pienākošos atvaļinājumus un vajadzības gadījumā arī slimības lapas, taču vienmēr izpildāt sev uzliktos pienākumus.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru