13. septembra dienas horoskops – Ieklausies iekšējā balsī!

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Kā zvaigznes šodien ir nostājušās – par labu vai par sliktu tev, uzzini, izlasot savu šīs dienas horoskopu!

 

AUNS Būs jāņemas ar pienākumiem līdz vēlam vakaram. Visu laiku gadīsies šķēršļi, kurus būs jāpārvar. Ieklausies iekšējā balsī!

VĒRSIS Uzmanies, plānojot šodienas aktivitātes. Limitē savas vēlmes un citu cilvēku vajadzības. Izmaiņas tavās iekšējās sajūtas.

DVĪŅI Ne viss ies gludi. Par spīti tam, cik labi šodien izskatīsies, visu panākt ar izskatu nevarēs. Esi pacietīgs, nezaudē galvu.

VĒZIS Citu darīšanas šodien būs svarīgākas nekā paša. Pilnīga izolācija nav laba doma, bet tev vajadzētu patīrīt savu sociālo loku.

LAUVA Dienas laikā var parādīties mazas finansiālās problēmas. Kāds no draugiem mainīs attieksmi, un tā rezultātā cietīs draudzība.

JAUNAVA Būs jāmaina attiecības ar apkārtējiem – citādāk panākumus neiegūsi. Plāni īstenosies, ja izdarīsi to, ko esi solījis.

SVARI Kaut kādas neskaidrības būs tikai dienas pirmajā pusē. Pēc tam varēsi atviegloti uzelpot un arī atpūsties, kā tīk!

SKORPIONS Tavi nākotnes plāni diezgan sarežģīs šodienu. Pats redzēsi pareizo ceļu, bet tas nenozīmē, ka pa to obligāti jādodas.

STRĒLNIEKS Šodien tu citiem daudz vari iemācīt. Nebaidies no sava viedokļa izteikšanas, pastāvi par sevi. Viss tavās rokās!

MEŽĀZIS Iespēja atrast labu darbu. Ja neesi par kaut ko pārliecināts, lēmumu nepieņem. Šodien nepaļaujies uz cilvēkiem.

ŪDENSVĪRS Visam izdomā arī plānu B, jo daudz kas draud noiet greizi. Ļoti labs laiks, lai parūpētos par savu privāto dzīvi.

ZIVIS Pavadi laiku ar tuviem cilvēkiem- vislabāk- sen neredzētiem. Attiecības ar pretējo dzimumu būs problemātiskas.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru