14. aprīļa dienas horoskops – turi acis un ausis vaļā!

Auns Nesteidzies notikumiem pa priekšu – viss pats atnāks savā laikā. Ja būsi pacietīgs, tad labas lietas priekšā ir gaidāmas.

Vērsis Šodien vēlēsies darīt kaut ko citu labā, noliekot savas intereses pie malas. Ar saimnieciskiem darbiem lieliski tiksi galā, tāpēc izdari tos, kamēr vēl ir vēlme un laiks.

Dvīņi Būs grūti atzīt savas kļūdas, jo nevienam taču nepatīk izgāzties. Pacenties veltīt laiku ģimenei un satuvināties ar tiem, kurus tu sauc par draugiem.

Vēzis Neizdari priekšlaicīgus secinājumus, vispirms nogaidi un tad tikai kaut ko saki. Šodien nāksies pieciest vairākus cilvēkus, tāpēc centies būt pēc iespējas neuzkrītošāks un vienkārši māt citiem ar galvu. Ir cilvēki, ar kuriem var pilnīgi nekādas jēgas strīdēties.

Lauva Ja par kaut ko šaubies, tad šīs bažas vajadzētu kliedēt kāda līdzcilvēka sabiedrībā, kas tevi ir gatavs atbalstīt. Neatliec darbus uz pašu pēdējo brīdi!

Jaunava Svārstīsies starp vēlmi pabūt pilnīgā vientulībā vai sarunām ar sev vistuvāko cilvēku.  Šodienu velti, lai sevi attīstītu un saliktu domas pa plauktiņiem!

Svari Neatsaki citu piedāvājumiem, bet gan izmanto iespējas! Iespējams, ka kāds no paziņu loka par tevi izplata nepatiesas un aplamas runas, tāpēc turi acis un ausis vaļā!

Skorpions Saskarsies ar dažādiem izaicinājumiem, bet neuztraucies – tu ar tiem lieliski tiksi galā! Šodien centies pieķerties darbiem ar augstu atbildības sajūtu!

Strēlnieks Būs nepieciešams kāds ārējs stimuls, lai rastu motivāciju un vēlmi darboties. Vērsies pie draugiem un paziņām, kas tevi spētu iedvesmot!

Mežāzis Šodien veikli tiksi galā ar dažādiem pienākumiem, galvenais – iesākt! Līdz ko uzsāksi ko jaunu, tā spēsi ar to nodarboties vēl ilgāk nekā cerēts. Saņem sevi rokās!

Ūdensvīrs Problēma slēpsies tajā, ka meklēsi vainu citos, bet sevi no malas neredzēsi. Nepārmet citiem viņu dīvaino rīcību, bet gan padomā, kā pats esi uzvedies!

Zivis Iespējams, ka tiksi iesaistīts visai negribētā konfliktā sava atšķirīgā viedokļa dēļ. Atceries – ne visi cilvēki domā un dara vienādi, pasaulei ir nepieciešami citādāk domājošie!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru