14. decembra dienas horoskops – nepieprasi to, ko pats nevari!

 

Noskaidro, kas šodien sagaida katru zodiaka zīmi! Vai tas ir kas labs, vai slikts? Viss atkarīgs no zvaigžņu stāvokļa!

Esošais zvaigžņu stāvoklis daudz ko var pateikt par tavu šīs dienas situāciju. Noskaidro, kāda tev būs šī diena!

AUNS Izturi šo dienu godam, lai arī būs ļoti daudz darāmā. Darbs mīsies ar atpūtu un patīkamām sajūtām. Nekautrējies lūgt to, kas tev ir vajadzīgs.

VĒRSIS Paskaties pats uz sevi, padomā, vai tu šāds vēlies būt. Pasaule apkārt notiek, tev jārīkojas tai līdzi. Nevajag sevi atstumt no sabiedrības.

DVĪŅI Piedāvā savu palīdzību, bet neļauj to izmantot nelietīgiem mērķiem. Egoisms šodien ir jāizslēdz un jāsalabo to, ko tas ir izjaucis.

VĒZIS Šodien svarīga diena emociju ziņā. Būs jāmāk savaldīties un rīkoties saprātīgi. Spontāna, neapdomāta rīcība var novest pie nelaimīga dzīves posma.

Lasi arī: Mīlestības horoskops decembrim – kas tevi sagaida šajā mēnesī?

LAUVA Liksies, ka visi kaut ko pret tevi perina, jo sagaidīsi nebijušu laipnību, bet šī diena vienkārši ir tāda. Pieņem to, ko tavā labā dara.

JAUNAVA Neprasi nevienam to, ko pats nespēj pretī dot. Šodien būs vēlreiz jāpārdomā savas prioritātes, lai varētu nolikt visu malā un mierīgi uzelpot.

SVARI Mazliet nāksies nožēlot to, kas visu laiku “vandās” pa galvu. Šodien nevajag ciest klusu – jārunā tieša valoda bez nekādiem aplinkiem.

SKORPIONS Netraucēti varēsi nodoties savām darīšanām, nedomājot par citiem. Vakarā blakus būs vajadzīgi cilvēki, kuri spēs tevi nomierināt.

Lasi vēl: Nopietnas attiecības vai romāns? Kas katru zodiaka zīmi sagaida 2018. gadā? 

STRĒLNIEKS Šodien tevi ļoti kaitinās neizlēmīgi cilvēki – un tādi būs gandrīz uz katra stūra. Padomā par citiem, un tikai tad izlem, kas ir vajadzīgs tev.

MEŽĀZIS Šodien noteiktu klusē par saviem plāniem, kas tev var ienest naudu – citādāk pazaudēsi iespēju. Saņemsi to, ko esi pelnījis.

ŪDENSVĪRS Šodien pamanīsi greizsirdību no kāda cilvēka puses – nevajag viņu kūdīt. Saglabā neitrālu pozīciju. Emocijas šodien sitīs augstu vilni.

ZIVIS Tev šodien skaidri ir jāzina, ko tu vēlies, citādāk ar savu nezināšanu kādu sadusmosi. Darba lietas jākārto laicīgi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru